printen:
doorsturen:
delen:
07 februari 2018

De NEPROM zoekt een (junior) Secretaresse (m/v)

De NEPROM, de vereniging van professionele projectontwikkelaars zoekt een (junior) Secretaresse voor 32 tot 40 uur per week. 

Wat ga je doen? 
Als secretaresse ondersteun je beleidsmedewerkers met reguliere secretaressewerkzaamheden zoals telefoon aannemen, correspondentie afhandelen, afspraken maken, vergaderingen beleggen en het verzenden van mailingen. Daarnaast help je mee bij het organiseren van bijeenkomsten, projectbezoeken, excursies, trainingen en andere bijeenkomsten. Daar horen taken bij als het regelen van vergader- en congresaccommodatie, het registreren van deelnemers en het optreden als gastvrouw. Een belangrijke taak is ook het beheren, bijhouden en aanvullen van ons CRM- systeem (Windex). In voorkomende gevallen biedt je ook facilitaire ondersteuning. 

Wie zoeken wij? 
Je bent een opgewekte persoonlijkheid. Je weet van aanpakken, vindt het leuk om zaken te regelen en in een team samen te werken;           
Je hebt als vooropleiding havo of een opleiding op mbo-niveau (secretaresse) en bij voorkeur 1-2 jaar ervaring als (junior) secretaresse;       
Je kunt goed samenwerken, maar ook zelfstandig taken uitvoeren; je toont initiatief en pakt ook zelf zaken op;      
Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;      
Je bent bekend met Word, Excel, Outlook en CRM-systeem (pré Windex);           
Je woont in de Haagse regio; 
Je bent (op korte termijn) beschikbaar voor 32-40 uur per week. 

Wat bieden wij? 
Een leuke en uitdagende werkomgeving, waarin je veel van jezelf kwijt kunt en je veel uiteenlopende ervaring op kunt doen. We zijn een enthousiast en collegiaal team (11 medewerkers) en helpen elkaar waar nodig. We zitten in een prachtig en goed bereikbaar pand in Voorburg. En we hebben een open sfeer, informele omgangsvormen en goede arbeidsvoorwaarden. 

Wat doet de NEPROM? 
De NEPROM is de branchevereniging van projectontwikkelaars in Nederland. De ruim 60 aangesloten bedrijven zijn dé professionele opdrachtgevers voor de gebouwde omgeving van Nederland, vooral waar het gaat om woningen, kantoren, winkelcentra en gemengde gebieden. 
De medewerkers van het bureau van de NEPROM staan in intensief contact met de leden, maar ook met de omgeving. Denk aan gemeenten, provincies, ministeries, collega brancheorganisaties, etc. In allerlei verbanden – meer en minder permanent - is er via korte lijntjes veel contact en uitwisseling. 

Hoe leren wij jou kennen? 
Stuur vóór 28 februari 2018 een beknopte motivatie en je cv naar Nancy Yuen, e-mail: n.yuen@neprom.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met haar op tel. 070-3866264. De eerste ronde sollicitatiegesprekken hebben we gepland op 6 en 8 maart. De tweede ronde op 13 maart. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vereniging van Nederlandse Projektontwikkeling Maatschappijen > Nieuws > De NEPROM zoekt een (junior) Secretaresse (m/v)  

Nieuws : De NEPROM zoekt een (junior) Secretaresse (m/v)

Verdergaan naar hoofdinhoud

Vereniging van Nederlandse Projektontwikkeling Maatschappijen

Zoeken
Introductiepagina
NEPROM
Opleidingen
activiteiten
Bewust Nieuwbouw
De Nieuwe Opgave