Vereniging van Nederlandse Projektontwikkeling Maatschappijen > activiteiten > concept circle

NEPROM Concept Circle

Ieder jaar organiseert de NEPROM Concept Circle bijeenkomsten. Met innovatieve vastgoedprofessionals kijken we hoe we kunnen aansluiten op trends en vernieuwingen. Ter inspiratie én voor een frisse blik.

Op 27 oktober vindt de 6e NEPROM Concept Circle bijeenkomst plaats. Op het Werkspoorterrein in Utrecht staat dan het thema ‘de identiteit van de Plek’ centraal. Ben jij erbij?


Geslaagde bijeenkomsten
Tussen 2013 en 2015 vonden vijf geslaagde bijeenkomsten plaats die werden bezocht door ruim 200 vastgoedprofessionals:

18.03.13 ‘Op zoek naar innovatiekracht’ bij Seats2Meet in Utrecht
18.06.13 ‘Op zoek naar transformatiekracht’ bij Baut in Amsterdam (met bezoek aan De Studio)
03.12.13 ‘Op zoek naar belevingskracht’ bij New Babylon in Den Haag (met rondwandeling in Haagse binnenstad)
02.12.14 ‘Op bezoek bij Desso – Aan de slag met duurzame innovatie’ bij Desso in Waalwijk
14.09.15 ‘Meet the Placemakers’ op broedplaats De Ceuvel / Buiksloterham in Amsterdam

Wil je op de hoogte blijven van activiteiten van de NEPROM Concept Circle? Stuur dan een email aan Renske Wiese o.v.v. Interesse Concept Circle. Wij sturen je dan de uitnodigingen voor de netwerkbijeenkomsten toe.

Wil je meer weten over de Concept Circle, of heb je suggesties voor de invulling van netwerkbijeenkomsten? Neem dan contact op met Paul Splinter (070 - 337 0337).concept circle | nieuws

2 november 2016

“Historie van de plek biedt eindeloos inspiratie voor ontwikkeling”

Op 27 oktober vond de 6e NEPROM Concept Circle bijeenkomst plaats in de Snorfabriek op het Utrechtse Wisselspoor. meer
5 september 2016

NEPROM Concept Circle – De identiteit van de Plek

Op 27 oktober vindt de 6e Concept Circle plaats. Op het Werkspoorterrein in Utrecht staat ‘de identiteit van de Plek’ centraal. meer
17 september 2015

Placemakers op geslaagde Concept Circle

Op 14 september vond de vijfde NEPROM Concept Circle bijeenkomst plaats. Op de Amsterdamse broedplaats De Ceuvel stond het thema ‘placemaking’ centraal. meer

 
Bezoek aan De Studio - het voormalige kantoorgebouw van het GAK in Amsterdam-West 

Wil je op de hoogte blijven van activiteiten van de NEPROM Concept Circle stuur dan een email aan Renske Wiese o.v.v. Interesse Concept Circle. Wij sturen je dan de uitnodigingen voor de netwerkbijeenkomsten toe.

Wil je meer weten over de Concept Circle of heb je suggesties voor de invulling van netwerkbijeenkomsten neem dan contact op met Paul Splinter (070-337 03 37).

innovatieve vastgoedoplossingen

De NEPROM Concept Circle is een netwerk van professionals die op zoek zijn naar innovatieve vastgoedoplossingen en -concepten die passen bij de vraag naar ruimte in de huidige tijd. We kijken vooruit en bieden met inhoudelijke netwerkbijeenkomsten een platform waar maatschappelijke trends en nieuwe initiatieven en concepten voor het voetlicht worden gebracht. We kijken niet alleen naar onze eigen sector maar ook naar innovatieve ontwikkelingen daarbuiten. Ter inspiratie én voor een brede blik.

voor iedereen die vooruit wil kijken

 

Het initiatief voor dit netwerk komt mede voort uit de behoefte van oud-deelnemers aan de masterclass conceptontwikkeling, de masterclass duurzaam ontwikkelen en de leergang projectontwikkeling, om elkaar te blijven ontmoeten. De Concept Circle voorziet met netwerkbijeenkomsten niet alleen in die behoefte, maar brengt ook een verrassend inhoudelijk programma dat zich richt op de toekomst van het vak.

De Concept Circle vormt weliswaar een ontmoetingsplek voor oud-deelnemers van NEPROM-opleidingen maar is zeker geen gesloten netwerk. Juist niet. De bijeenkomst staat open voor iedereen die vooruit wil kijken en op zoek is naar inspiratie voor krachtige concepten en duurzame vastgoedoplossingen.

Verdergaan naar hoofdinhoud

concept circle

Zoeken
Introductiepagina
NEPROM
Opleidingen
activiteiten
Bewust Nieuwbouw
De Nieuwe Opgave