Vereniging van Nederlandse Projektontwikkeling Maatschappijen > activiteiten
content horend bij menu-item 'activiteiten'

activiteiten

De NEPROM organiseert ieder jaar tal van activiteiten. Niet alleen voor bij de NEPROM aangesloten projectontwikkelaars, maar ook voor professionals werkzaam bij bouwbedrijven, overheden, beleggers, architectenbureaus en makelaars.

NEPROM-prijs - tweejaarlijkse prijs die wordt uitgereikt aan overheidsinstantie(s) en risicodragende marktpartij(en) gezamenlijk voor een locatie in Nederland. Die locatie is optimaal (her)ontwikkeld en de betrokken partijen hebben op voorbeeldige wijze samengewerkt. De onderscheiding heeft betrekking op het gehele ontwikkelproces en op het bereikte resultaat.

Dag van de Projectontwikkeling - jaarlijks top-event voor NEPROM lid-bedrijven en stakeholders. De 7e editie zal plaatsvinden in Den Bosch op 17 mei 2018. 

Concept Circle - twee maal per jaar komen innovatieve vastgoedprofessionals bij elkaar voor een inhoudelijke netwerkbijeenkomst die aansluit bij actualiteiten, trends en vernieuwingen.

Stadsvernieuwers on Tour - reeks thematische stadstours; open voor iedereen die als professional betrokken is bij vastgoed- en gebiedsontwikkelingen en werkzaam bij een gemeente, projectontwikkelaar, woningcorporatie, belegger, architectenbureau of makelaar. 

NEPROM New Generation - netwerk voor en door jonge, enthousiaste projectontwikkelaars.

Publicaties - compleet overzicht van NEPROM-publicaties.

Agenda - actueel overzicht van komende activiteiten.

Verdergaan naar hoofdinhoud

activiteiten

Zoeken
Introductiepagina
NEPROM
Opleidingen
activiteiten
Bewust Nieuwbouw
De Nieuwe Opgave