dossiers > integriteit > default
content horend bij menu-item 'dossiers'

dossier integriteitDe NEPROM streeft naar verdere professionalisering en een adequate positionering van de projectontwikkelingbranche in het maatschappelijk verkeer. De kernwaarden waarop NEPROM-lidbedrijven ten aanzien van hun handelen willen worden aangesproken zijn: zorgvuldigheid, integriteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Om het vertrouwen van de samenleving in het functioneren van de branche te vergroten, zal duidelijk moeten zijn dat de NEPROM-lidbedrijven maatschappelijk verantwoord opereren. Een gezonde branche begint bij een duidelijke stellingneming inzake integriteit. 

De Commissie Gedragscode van de NEPROM bewaakt de naleving van de gedragscode van de vereniging en ontwikkelt daarnaast moresprudentie.

In dit dossier vindt u informatie over de inhoud en de praktische toepassing van de NEPROM-gedragscode, aangevuld met publicaties over casussen en relevante artikelen.

 
integriteit | uitgelicht


6 december 2017

Ronde Tafels Integriteit; let’s start talking about integrity

NEPROM, RICS, en IVBN hebben de handen ineen geslagen om een maatwerkmiddag samen te stellen op het gebied van integriteit. meer
4 oktober 2017

Verhoogde integriteitsbewaking in aantrekkende markt

Geen lege stoelen bij de NEPROM-bijeenkomst over integriteit en marktselecties. Er is een brede belangstelling voor dit thema. meer
24 november 2016

NEPROM ernstig verontrust over mogelijke fraudezaak

De NEPROM heeft met ongeloof kennis genomen van de berichtgeving in het FD van 24 november over mogelijke fraude. meer

integriteit | nieuwsarchief


Verdergaan naar hoofdinhoud

dossiers

Zoeken
Introductiepagina
wet en regelgeving
leges
vernieuwing en transformatie