Vereniging van Nederlandse Projektontwikkeling Maatschappijen > Opleidingen
content horend bij menu-item 'opleidingen'

opleidingen en kennisbijeenkomsten

Voor succesvolle vastgoed- en gebiedsontwikkeling zijn kennis, vakmanschap en vernieuwende oplossingen onontbeerlijk. Goed opgeleide medewerkers zijn daarbij cruciaal. De NEPROM draagt met diverse opleidingen en kennisbijeenkomsten al jarenlang bij aan de professionalisering van spelers in het veld van vastgoedontwikkeling. Voor junioren en gevorderden. Met theoretische bagage maar altijd ingestoken op de vragen uit de praktijk.

Niet alleen bij de NEPROM aangesloten projectontwikkelaars zijn welkom maar ook professionals werkzaam bij bouwbedrijven, woningcorporaties en overheden nodigen wij van harte uit deel te nemen. De praktijk van de project –en gebiedsontwikkeling van vandaag vraagt immers om gezamenlijke oplossingen van marktpartijen en overheden. De achtergrond van de deelnemers aan de NEPROM opleidingen is de afgelopen jaren steeds diverser geworden. Leren van elkaars perspectieven en belangen krijgt op deze manier dan ook volop de ruimte. 

Jaarlijks gaan er nieuwe, geactualiseerde edities van start van de Leergang Projectontwikkeling en van de Masterclass Conceptontwikkeling. 

leergang projectontwikkeling: al 30 jaar dé praktijkopleiding voor gedegen basiskennis van het vak;

masterclass conceptontwikkeling (mcco): tools en inspiratie voor succesvolle vastgoed -en gebiedsconcepten.

juridische aspecten van projectontwikkeling: voor de onmisbare juridische bagage in de dagelijkse praktijk

• mastercourse e-business nieuwbouwwoningen: leer de fijne kneepjes van Facebook campagnes, Google AdWords, SEO en meer.

Download de actuele opleidingenflyer najaar 2017
Verdergaan naar hoofdinhoud

Opleidingen

Zoeken
Introductiepagina
NEPROM
Opleidingen
activiteiten
Bewust Nieuwbouw
De Nieuwe Opgave