Vereniging van Nederlandse Projektontwikkeling Maatschappijen > Opleidingen > Mastercourse E-business Nieuwbouwwoningen
Mastercourse: E-business Nieuwbouwwoningen

Tweedaagse Mastercourse E-business Nieuwbouwwoningen

E-business voor nieuwbouwwoningen is in korte tijd volwassen geworden. Online marketing, het gebruik van internet en alles wat daar bij komt kijken is in de woningbouw niet meer weg te denken. Er zijn geen serieuze aanbieders van nieuwbouwwoningen meer die er géén gebruik van maken.

Maar dat wil niet zeggen dat je niets meer kunt leren. Sterker; het veld is zo snel in ontwikkeling, dat je er eigenlijk niet aan ontkomt om regelmatig samen met collega’s de nieuwste ontwikkelingen te delen en aan de slag te gaan met state of the art oplossingen en technieken.

Dat doen wij graag samen met jou en met dé experts op het terrein van online marketing en vastgoed. Wil jij jouw online marketingcampagne ook verder verbeteren en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Doe dan mee met de NEPROM Mastercourse E-business Nieuwbouwwoningen.

Wat gaan we doen?
Tijdens deze tweedaagse Mastercourse gaan we onder leiding van hoofddocent Arjan Terpstra (EvoBuzz en Radyus) vol aan de slag met online marketing en krijg je (nieuwe) instrumenten op het terrein van E-business aangereikt. Je hoort van toonaangevende ontwikkelaars (van onder andere BPD, AM en Synchroon) hoe zij online-tools inzetten en welke resultaten zij boeken. Geen algemene verhalen, maar zeer to the point en met diepgang. 

Gerenommeerde adviseurs geven je een scherp inzicht in de huidige stand van de techniek. Relevante nieuwe ontwikkelingen die op het punt van doorbreken staan worden kritisch besproken. Nieuwe producten worden toegelicht door professionals die hier in de praktijk mee werken. Zo krijg je echt vat op de mogelijkheden (en onmogelijkheden) voor jouw organisatie. Kortom: een training vol kennisoverdracht, maar ook met veel ruimte voor vragen en interactie. 

Aan de slag met vragen uit de dagelijkse praktijk
Gevoed door de praktijkkennis van onze experts gaan we op zoek naar antwoorden op de vragen en uitdagingen uit onze dagelijkse praktijk. We gaan in groepen met een opdracht aan de slag om het geleerde toe te passen, ervaring te delen en direct feedback te krijgen.
  • Hoe kom je tot een doordachte en succesvolle marketingcampagne voor jouw nieuwbouwproject? 
  • Welke strategieën werken, wat zijn de kosten en wat zijn de resultaten?
  • Hoe gebruik je projectensites en hoe zet je die effectief in als conversietools?
  • Hoe zet je social media, Search Engine Optimalisation (SEO) en Google Adwords in? 

Daarnaast bespreken we de mogelijkheden van verschillende CRM-systemen, mailings en andere nieuwsbrieven en leadmanagement. Ook besteden we aandacht aan de implementatie van online marketing in jouw organisatie, en hoe je het voor elkaar krijgt dat de opbrengsten van marketinginspanningen eerder in het ontwikkelproces worden betrokken.

Kortom: een praktische en hands-on training, met aandacht voor de organisatorische randvoorwaarden en consequenties. Maar ook met ruimte om afstand te nemen: wat willen we nou precies bereiken met E-business, waarom doen we dit zo, en is dit nou wel dé manier?

Voor wie?
Deelname aan de Mastercourse E-business staat open voor iedereen die als professional betrokken is bij woningontwikkelingen, en werkzaam is bij projectontwikkelaars, woningbeleggers, woningcorporaties, woningmakelaars of architectenbureaus. Wij denken dat de opleiding in de eerste plaats aantrekkelijk is voor iedereen die bij de verkoop en marketing van nieuwbouwwoningen betrokken is. Maar ook voor projectmanagers en ontwikkelaars die de kennis en ervaring vanuit de verkoop en marketing willen betrekken bij hun productontwikkeling is het een aanrader.

Docenten

  • Arjan Terpstra (hoofddocent), EvoBuzz en Radyus
  • Juriaan Hoefnagel, E-Marketeer Synchroon 
  • Mark Keuter, Manager E-business AM
  • Erik van der Wal, Senior E-Business Manager BPD
  • en anderen

Programma
Bekijk het programma van de Mastercourse E-business.

Praktische informatie
Datum: Houd voor nieuwe data deze pagina in de gaten.
Plaats: Omgeving Utrecht
Kosten: € 1.295,- per persoon (excl. btw). Voor NEPROM-leden € 995,- per persoon (excl. btw). De kosten zijn inclusief koffie/thee, lunch en cursusmateriaal. De deelnemers worden geacht zelf een laptop mee te nemen naar de Mastercourse.  

Aanmelden
Aanmelden is mogelijk via het aanmeldingsformulier. Verstuur dit formulier aan opleidingen@neprom.nl o.v.v. 'Aanmelding Mastercourse E-business'. Kosteloos annuleren is mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de bijeenkomst. Bij annulering na deze periode is het totale deelnamegeld verschuldigd. 

Reserveer vrijblijvend een plek
Overweeg je de mastercourse te gaan volgen en wil je gegarandeerd zijn van een plek? Neem dan geheel vrijblijvend een optie. Wij reserveren je plek alvast voor je en houden contact met je over het al dan niet definitief maken van de optie. Stuur een mail met je contactgegevens naar opleidingen@neprom.nl o.v.v. 'Optie Mastercourse E-business'.

Verdergaan naar hoofdinhoud

Mastercourse E-business Nieuwbouwwoningen

Zoeken
Introductiepagina
NEPROM
Opleidingen
activiteiten
Bewust Nieuwbouw
De Nieuwe Opgave