Vereniging van Nederlandse Projektontwikkeling Maatschappijen > Opleidingen > Mastercourse E-business Nieuwbouwwoningen
Mastercourse: E-business Nieuwbouwwoningen

Tweedaagse Mastercourse E-business Nieuwbouwwoningen

De verkoop van nieuwbouwwoningen lijkt anno 2018 bijna vanzelf te gaan. Toch is het wel degelijk mogelijk om door goede online marketing van nieuwbouwwoningen de winst verder te optimaliseren en de faalkosten te minimaliseren. Hoe je dat kunt doen leer jij tijdens deze 2 daagse mastercourse E-Business.

Ondernemingen met een slimme online marketingstrategie weten juist nu hun marktpositie verder te versterken en hun winsten te optimaliseren. Door beter aan te sluiten bij de klantreis lopen zij nu al maanden voor op hun concurrenten. Jij wilt toch zeker ook bij de online koplopers horen? Meld je dan nu aan voor de vernieuwde NEPROM Mastercourse E-business nieuwbouwwoningen.

What’s in it for me?
Gerenommeerde adviseurs geven je in twee dagen een scherp inzicht in de huidige stand van de online techniek. Nieuwe ontwikkelingen, die op het punt van doorbreken staan, worden kritisch en nuchter besproken. Je leert alle ins en outs van de klantreis, zoals het belang van het Zero Moment Of Truth. We gaan in op state of the art technieken en platforms uit Nederland, maar ook de nieuwste ontwikkelingen in de VS en Azië worden besproken.

Privacywet
Binnenkort is de nieuwe Europese privacywet van kracht. In de training vertellen we je hoe jij, binnen de kaders van deze wet, effectief online marketing kunt bedrijven.

Wat gaan we doen?
De NEPROM Mastercourse E-business is een praktische training vol kennisoverdracht, met aandacht voor de organisatorische randvoorwaarden en consequenties. Maar ook met ruimte om afstand te nemen: wat willen we nou precies bereiken met E-business, waarom doen we dit zo, en is dit nou wel dé manier? Door het samenwerken in groepsopdrachten en het werken aan concrete cases krijg je beter vat op de materie en kun je er na de training gelijk mee aan de slag.

Voor wie?
Deelname aan de Mastercourse E-business staat open voor iedereen die als professional betrokken is bij woningontwikkelingen, of werkzaam is bij projectontwikkelaars, woningbeleggers, woningcorporaties, woningmakelaars of architectenbureaus.

Wie zijn je docenten?
Tijdens deze tweedaagse Mastercourse gaan we onder leiding van hoofddocent Arjan Terpstra (EvoBuzz en ERA) volop aan de slag met de klantreis en de nieuwste marketinginzichten. Je hoort van toonaangevende ontwikkelaars (van onder andere BPD, AM en Synchroon) hoe zij online-tools in de dagelijkse praktijk gebruiken, en welke resultaten zij boeken. Ook zal er een gastspreker uit de online wereld worden uitgenodigd voor een brede blik van buiten de sector.

  • Arjan Terpstra (hoofddocent), EvoBuzz en Radyus
  • Juriaan Hoefnagel, E-Marketeer Synchroon 
  • Mark Keuter, Manager E-business AM
  • Erik van der Wal, Senior E-Business Manager BPD
  • gastspreker
Praktische informatie
Data: maandag 4 en maandag 25 juni 2018
Plaats: Randstad
Kosten: € 1.295,- per persoon (excl. btw). Voor NEPROM-leden € 995,- per persoon (excl. btw). De kosten zijn inclusief koffie/thee, lunch en cursusmateriaal. De deelnemers worden geacht zelf een laptop mee te nemen naar de Mastercourse.  

Aanmelden
Aanmelden is mogelijk via het aanmeldingsformulier. Verstuur dit formulier aan opleidingen@neprom.nl o.v.v. 'Aanmelding Mastercourse E-business'. Kosteloos annuleren is mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de bijeenkomst. Bij annulering na deze periode is het totale deelnamegeld verschuldigd. Doorgang van de cursus vindt plaats bij minimale deelname van 10 personen. 

Reserveer vrijblijvend een plek
Overweeg je de mastercourse te gaan volgen en wil je gegarandeerd zijn van een plek? Neem dan geheel vrijblijvend een optie. Wij reserveren je plek alvast voor je en houden contact met je over het al dan niet definitief maken van de optie. Stuur een mail met je contactgegevens naar opleidingen@neprom.nl o.v.v. 'Optie Mastercourse E-business'.

 

Verdergaan naar hoofdinhoud

Mastercourse E-business Nieuwbouwwoningen

Zoeken
Introductiepagina
NEPROM
Opleidingen
activiteiten
Bewust Nieuwbouw
De Nieuwe Opgave