Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/projecten/opbuuren3.jpg
Nieuws
6 januari 2015
‘Nominatie NEPROM-prijs zorgde voor trots bij betrokkenen’
Denken jullie al na over welk project jullie indienen voor de NEPROM-prijs voor locatieontwikkeling 2015? Inzenden kan t/m 2 februari 2015.

Denken jullie al na over welk project jullie indienen voor de NEPROM-prijs voor locatieontwikkeling 2015? Inzenden kan tot 2 februari 2015. De prijs levert veel waardering en publiciteit op, zo vertellen betrokkenen bij genomineerde projecten in 2013. 

Het project Op Buuren in Maarssen was genomineerd in 2013 en kreeg de nodige aandacht. Zo gingen cursisten van de Leergang Projectontwikkeling afgelopen jaar op excursie naar deze good practice van samenwerking tussen markt en overheid.

“De nominatie van Op Buuren voor de Neprom-prijs voor locatieontwikkeling heeft gezorgd voor nog meer trots bij alle betrokkenen op het behaalde resultaat. Het is erg leuk om tijdens de Leergang Projectontwikkeling het enthousiasme en onze ervaringen met de deelnemers te kunnen delen”, aldus een trotse Pascal Schreurs, namens Bouwfonds Ontwikkeling betrokken bij het project.

Cyrille Duchateau van KondorWessels Projecten voegt toe: “Ook wij zijn enorm trots op de nominatie. Deze bijzondere waardering door eigen vakgenoten bevestigt ons gevoel dat we een mooi stukje hebben toegevoegd aan ons Nederlandse landschap.”

Ook in 2015 zullen wij de NEPROM-prijs winnaar én de genomineerden in de schijnwerpers zetten en in de media onder de aandacht brengen. Reden te meer om ook uw project in te dienen.

Kijk hier voor meer informatie.