Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/overig/integriteit2.jpg
Nieuws
6 december 2017
Ronde Tafels Integriteit; let’s start talking about integrity
NEPROM, RICS, en IVBN hebben de handen ineen geslagen om een maatwerkmiddag samen te stellen op het gebied van integriteit.

Beleggers, ontwikkelaars en andere vastgoedprofessionals gaan met elkaar in gesprek. NEPROM, RICS, en IVBN hebben de handen ineen geslagen om een maatwerkmiddag samen te stellen op het gebied van integriteit. Geen ‘one size fits all’ gastsprekers die eenzijdig de zaal toespreken, maar gezamenlijk aan de slag.

We beginnen met een korte introductie over integriteit aan de hand van een test die de deelnemers van te voren maken. Daarna volgt een interactief programma aan ronde tafels door met u als specifieke doelgroep (managers en bestuurders) aan de slag te gaan. Aan de hand van een aantal vooraf geselecteerde thema’s en prikkelende stellingen - waarin integriteit een belangrijke rol  speelt - gaan wij met elkaar in gesprek.

Voor wie?
Omdat ‘goed voorbeeld doet volgen’ nodigen wij graag alle bestuurders en managers uit die een leidinggevende rol binnen hun bedrijf of organisatie vervullen. Ook compliance officers zijn nadrukkelijk uitgenodigd.

Korte test vooraf
Na uw aanmelding nodigen wij u uit deel te nemen aan een korte test, waarvan de uitkomsten (geanonimiseerd) leidraad zullen zijn voor de start van de bijeenkomst op de dag zelf. Wij  dragen er uiteraard zorg voor dat uw antwoorden niet voor andere doeleinden dan de start van de integriteitsmiddag worden gebruikt. Wij hopen u op 6 februari in groten getale te mogen begroeten!

Datum: 6 februari 2018
Inloop: 15.30 uur
Programma: 16.00-19.00 uur (borrel start om 18.15 uur)
Locatie: Undercurrent, Papaverweg 265 (1032 KJ) Amsterdam-Noord
  
Meld u snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt! Aanmelden kan via deze link.

Voorwaarden evenement
Registratie is mogelijk tot en met dinsdag 30 januari 2018. Afmeldingen dienen uiterlijk 48 uur voor aanvang van het evenement te worden gestuurd naar ricsnederland@rics.org. Daarna geldt een ‘no show’ van €75 ex BTW.

Vervolg met Young RICS, Jong IVBN en NEPROM New Gen
In vervolg op deze sessie zal in de loop van 2018 ook een maatwerkprogramma worden verzorgd voor young professionals binnen uw organisaties. Ons doel is uiteindelijk de resultaten en bevindingen van beide groepen deelnemers te bundelen en over en weer te delen.
 
Namens IVBN, NEPROM en RICS,
Frank van Blokland; Sieuwerd Ermerins, Nicolette Zandvliet, Stef Weekers en Cornelie Arnouts.