Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/overig/hans-op-t-veld.jpg
Nieuws
24 september 2013
Webinar ‘Vastgoedbeleggen in 2013’
Hoe maken grote beleggers tegenwoordig hun keuzes ten aanzien vastgoed in hun portefeuille? Webinar op donderdag 3 okt. met Hans Op ’t Veld (PGGM Investments) en Dirk Brounen.

Beleggen in vastgoed was altijd verstandig. Het risico was laag, het rendement concurrerend en inflatiebeschermend en bovendien was vastgoed ideaal als diversificator.

Maar hoe staat het met deze argumenten in 2013? Hebben deze kwaliteiten van vastgoed de crisis wel doorstaan? Hoe maken grote beleggers tegenwoordig hun keuzes ten aanzien vastgoed in hun portefeuille?

Op donderdag 3 oktober bespreken Hans Op ’t Veld (PGGM Investments) en Dirk Brounen (TiasNimbas Business School) de antwoorden op ondermeer deze vragen. Daarbij wordt er ook gekeken over de grenzen op zoek naar nieuwe trends en kansen.

Dit livestream webinar start donderdag 3 oktober om 13:00 en biedt deelnemers gedurende de volle 30 minuten de kans om live vragen te stellen en actief deel te nemen vanachter de eigen pc.

Deelname is geheel gratis en werkt eenvoudig door op donderdag 3 oktober om 13:00 hier te klikken. Of stuur een email via vastgoedlab@tiasnimbas.edu en u krijgt 30 minuten voor aanvang de weblink ter herinnering.

Tags