Skip Navigation LinksArtikel

DVDP-Nieuws
10 april 2019
Het DVDP programma is compleet. Bekijk onze nieuwe brochure!

Op donderdag 16 mei 2019 vindt voor de achtste keer de Dag van de Projectontwikkeling plaats (DVDP), in Den Bosch. Het programma is (nagenoeg) compleet. We zijn erg trots dat we ook dit jaar weer een mooi programma hebben kunnen samenstellen.  Bekijk hier onze nieuwe brochure met informatie over ons programma, sessies en de sprekers. ​Je kunt je nog aanmelden voor deze dag, al meer dan 500 vastgoedprofessional gingen je voor.

Be Real
Als vakgenoten zetten we alles op alles om stenen te stapelen voor mooie huizen, winkels, kantoren en andere gebouwen en een fijne woonomgeving aan te leggen. Wij bouwen aan de toekomst! Het thema “BE REAL” vullen we op minstens twee verschillende manieren in.  In de eerste plaats gaat het om “echt” als zingeving in relatie met ons werk. De tweede betekenis van Be Real is “wees realistisch”. We kunnen onze ambities torenhoog opstapelen, maar uiteindelijk moet het wel gebouwd kunnen worden en moeten we het met elkaar wel kunnen opbrengen. In de dagelijkse realiteit kan het gebrek aan of die overmatige aandacht voor realiteitszin er toe leiden dat we uit het oog verliezen waar we het allemaal voor doen en waarom we voor het vak gekozen hebben. Eerlijk zijn naar jezelf, dat is de opgave en daar draait deze DVDP om.

Speciaal voor iedereen
De DVDP is het event to be voor iedereen met een warm hart voor de ruimtelijke ontwikkeling van Nederland. Dus voor alle vakgenoten bij gemeenten, architectenbureaus, beleggers, woningcorporaties, projectontwikkelaars en alle andere professionele partijen.  Het congres biedt een uiterst gevarieerd en interactief programma, waarbij naast de inspiratiesessies, innovaties, trends en actualiteiten ruimschoots aan bod komen.


https://intern.neprom.nl/Afbeeldingen/dvdp/programma.jpg, https://intern.neprom.nl/Afbeeldingen/dvdp/programma.jpg