Skip Navigation LinksDefault

Inschrijving en kosten

​​​Inschrijving staat open voor iedereen. Het volledige tarief is
€ 445,-. Voor medewerkers van NEPROM-lidbedrijven, partnerorganisaties, overheden, ZZP-ers en studenten gelden onder bepaalde voorwaarden gereduceerde tarieven. ​

Inschrijving staat open voor iedereen
• voor vertegenwoordigers van NEPROM lidbedrijven is de toegangsprijs gratis; 
• voor deelnemers werkzaam bij NEPROM lidbedrijven geldt een gereduceerd tarief van € 145,- (excl. btw); 
• voor deelnemers werkzaam bij overheden geldt een gereduceerd tarief van € 145,- (excl. btw); 
• voor deelnemers werkzaam bij lidbedrijven van partnerorganisaties geldt een gereduceerd tarief van € 295,- (excl. btw); 
• voor deelnemers werkzaam als ZZP’er op het gebied van vastgoed- en gebiedsontwikkeling geldt een gereduceerd tarief van € 295,- (excl. btw); 
• voor deelnemers die lid zijn van NEPROM New Generation geldt een gereduceerd tarief van € 95,- (excl. btw); 
• voor deelnemers die afgelopen jaar (april 2019 - mei 2020) een NEPROM opleiding hebben gevolgd geldt een gereduceerd tarief van € 145,- (excl. btw); 
•het studententarief bedraagt € 95,- (excl. btw).
• voor overige deelnemers geldt het volledig tarief van € 445,- (excl. btw);
 
btw-compensatiefonds 
Bent u werkzaam bij een overheidsinstelling of organisatie die niet btw-plichtig is? Dan kunt u mogelijk de btw terugvorderen via het btw-compensatiefonds. Informeer bij uw financiële administratie of u hiervoor in aanmerking komt.
 
Annuleringsvoorwaarden
 Annuleren is kosteloos mogelijk tot en met 2 april (twee weken vóór de bijeenkomst).
 Annuleert u na 2 april of bent u op de congresdag niet aanwezig, dan brengen wij het volledige deelnamebedrag in rekening. U ontvangt een factuur na het congres. 

Alleen officiële annuleringen per e-mail worden in behandeling genomen. De ontvangstdatum van de annulering geldt als datum van annulering. Annuleringen kunnen worden gestuurd naar dvdp@neprom.nl.
 
Vervanger bij annulering
 In plaats van het annuleren van uw registratie, kunt u deze kosteloos op naam van een collega laten zetten. U dient hiervoor een e-mail te sturen naar: dvdp@neprom.nl met daarin uw persoonsgegevens en de gegevens van uw collega. 
 
Pers
 De pers is van harte welkom op de DVDP. Vooraf aanmelden is vereist. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen aan Margot Meijerink.
 
NB:  Uw gegevens worden gebruikt om u op de hoogte te houden van DVDP-activiteiten van de NEPROM. Wil je meer informatie? Heb je suggesties of ideeën? 

Neem dan contact op met Margot Meijerink (070 - 337 0332).​
eb54ec42-2dca-4194-9240-a546806d26a8