Skip Navigation LinksArtikel

DVDP-Nieuws
2 februari 2020
16 april - bekijk onze programmabrochure

Kom op 16 april naar de Dag van de Projectontwikkeling (DVDP) voor kennis, kunde, vernieuwingen, maar vooral ook om de liefde voor ons vakgebied te delen en geïnspireerd te worden.

We zijn van mening dat we dankzij uiterst deskundige en inspirerende sprekers een fantastisch programma hebben samengesteld waar ook dit jaar weer heel veel te beleven valt, maar oordeel vooral zelf! Bekijk de uitgebreide brochure met alle informatie over het programma, de deelsessies en de sprekers. Je kunt je natuurlijk nog steeds aanmelden voor de DVDP. Ruim 500 vastgoedprofessionals gingen je al voor. Maar haast je, vol is vol!

De DVDP is het event to be voor iedereen met een warm hart voor de ruimtelijke ontwikkeling van Nederland. Voor alle vakgenoten bij gemeenten, provincies, Rijk, architectenbureaus, beleggers, woningcorporaties, projectontwikkelaars, bouwers en alle andere professionele partijen.

Denk, praat en werk mee aan de vernieuwingen in jouw vakgebied. Dit wil je echt niet missen!

https://intern.neprom.nl/Afbeeldingen/dvdp/logo%20DVDP%20286x190.png, https://intern.neprom.nl/Afbeeldingen/dvdp/logo%20DVDP%20286x190.png