Skip Navigation LinksArtikel

DVDP-Nieuws
23 oktober 2019
16 april - Save the date en Meld je aan!

De Dag van de Projectontwikkeling (DVDP) wordt steeds meer een begrip in de bouw-, ontwikkel- en vastgoedwereld. Afgelopen jaar mochten we meer dan 800 deelnemers – afkomstig van markt en overheid - verwelkomen! Een record. We hadden een mooi filosofisch thema – Be Real – en een sterk programma met 30 workshops. De deelnemers waardeerden de dag met een 8,2!

In 2020 organiseren wij - samen met onze partners - voor alweer de negende keer dit inspirerende evenement. Noteer 'DVDP 16 april 2020' in je agenda en meld je aan via de website.

De DVDP biedt een uiterst gevarieerd en interactief programma, met inspiratiesessies van buiten onze sector en met innovaties, trends en actualiteiten van binnen ons eigen vakgebied. Met de DVDP laad je je weer helemaal op.

Wij zijn op dit moment druk bezig met het nieuwe programma. De komende periode informeren wij je over sprekers en sessies. Heb je zelf suggesties? Laat het ons weten.

Ontmoet op 16 april in Den Bosch vertrouwde relaties en onbekende vakgenoten. Laat je inspireren en vernieuw jouw kennis.​

https://intern.neprom.nl/Afbeeldingen/dvdp/logo%20DVDP%20286x190.png, https://intern.neprom.nl/Afbeeldingen/dvdp/logo%20DVDP%20286x190.png