Skip Navigation LinksArtikel

DVDP-Nieuws
20 december 2019
Kom van je wolk
Filosofie van het genoeg

Tevreden? Hoeveel heb je dan nodig? Maakt meer wel gelukkig? En waarom wil je eigenlijk gelukkig zijn? Geen vragen die je verwacht op een congres van projectontwikkelaars. Maar de DVDP is dan ook geen congres met alleen ontwikkelaars. Er komen ook veel vakgenoten werkzaam bij gemeenten en andere overheden, maar ook ontwerpers, bouwers, beleggers, makelaars en heel veel andere professionals actief in onze sector. De DVDP is ook geen gewoon congres, maar een moment om even helemaal van perspectief te wisselen. Om op een andere manier naar je dagelijks werk te kijken. Om je – samen met collega-professionals – opnieuw te buigen over vragen als: Waarom doe ik eigenlijk dit werk? Voor wie doe ik dit? En wat verwacht ik hier nou van? Terug naar je basis. Alleen dat is al een reden om naar de DVDP te komen.​

Alles kan anders
Even helemaal door elkaar geschud te worden is leuk, maar je wilt natuurlijk ook verder. Je wilt horen wat nieuw is, wie aan welke veranderingen werkt en wat je zelf daar aan kunt bijdragen. Je wilt geïnspireerd worden, verrast worden en leren. Daarom zit ons programma ook boordevol workshops, co-creatiesessies, ontwerpateliers, lezingen, trainingen en allerlei andere werkvormen. De eerste sprekers en sessies hebben we inmiddels vastgelegd.

Op zoek naar de verbinding
De DVDP is het event to be voor iedereen die werkt aan de ruimtelijke ontwikkeling van Nederland. Die nieuwsgierig is, zich openstelt, beter wil worden in zijn vak en anderen beter wil maken. Die op zoek is naar de verbinding. Ook voor jou zijn er dus genoeg redenen om op 16 april naar Den Bosch te komen. 

https://intern.neprom.nl/Afbeeldingen/dvdp/opdrachtgeverschap.jpg