Skip Navigation LinksArtikel

DVDP-Nieuws
23 maart 2020
NEPROM en PROVADA bundelen krachten; DVDP verplaatst naar 2021

Op 16 maart 2020 berichtten we je dat de DVDP verplaatst wordt van 16 april naar 4 november. We zijn echter door de actualiteit ingehaald. 

De PROVADA, die voor 16, 17 en 18 juni geprogrammeerd stond, kan vanwege de Corona-crisis ook niet doorgaan en wordt verplaatst naar 3, 4 en 5 november. Daarmee zouden PROVADA en DVDP samenvallen. Twee van dergelijke evenementen op een zelfde moment op verschillende locaties is ongewenst. We hebben daarom in goed overleg met de PROVADA besloten dat we de DVDP verplaatsen naar april 2021. We vragen begrip aan deelnemers en sprekers voor ons besluit.

De NEPROM heeft - in plaats van het organiseren van de DVDP dit jaar - besloten om haar krachten met de PROVADA te bundelen om dat evenement in november tot een succes te maken en daarmee ook zo goed mogelijk degenen tegemoet te komen die van plan waren om naar de DVDP te komen. We zullen delen van het programma dat we voor de DVDP in Den Bosch gepland hadden, verplaatsen naar de PROVADA. En we zullen nieuwe elementen toevoegen. Voor degenen die gepland hadden om naar de DVDP te komen, geldt een kortingsregeling voor de PROVADA. 

Houd 16 april 2020 in de ochtend nog even vrij! We zijn druk bezig met het organiseren van een kort webinar met daarin enkele sprekers van de DVDP die we vragen op de actualiteit in te gaan. Via mailberichten en nieuwsberichten houden we je op de hoogte.

We hopen jullie hiermee vooralsnog voldoende geïnformeerd te hebben. Het zijn bijzondere tijden met dagkoersen. Pas goed op jezelf en je geliefden. ​

Meer informatie bij m.meijerink@neprom.nl

  


https://intern.neprom.nl/Afbeeldingen/dvdp/corona.jpg, https://intern.neprom.nl/Afbeeldingen/dvdp/corona.jpg