Skip Navigation LinksArtikel

DVDP-Nieuws
24 mei 2023
De laatste praktische info voor de DVDP 2023

Je bent vanaf 9.00 uur van harte welkom. Het programma start om 10.00 uur. We verwachten meer dan 900 deelnemers, dus kom liever eerder dan later, zodat iedereen op tijd een plekje in de zaal heeft. De koffie en thee staan klaar! Bekijk hier het dagprogramma. 

SNELLER NAAR BINNEN? GEBRUIK DE DVDP-APP
Als deelnemer heb je een mail ontvangen met daarin je persoonlijke inloggegevens voor de gloednieuwe DVDP-app! In deze app kan je het programma downloaden, deelnemers bekijken, netwerkafspraken inplannen, de zaalindeling bekijken en nog veel meer! De QR-code in de app dient daarnaast ook als toegangsbewijs voor de DVDP. Scan deze QR-code bij binnenkomst, zodat je een badge uitgereikt krijgt. Download de DVDP-app in de App Store of Google Play op jouw mobiel. 

DRESSCODE
Het liefst zien we dit jaar geen blauwe en grijze pakken. De dresscode is smart casual: een comfortabele casual outfit met een chique twist. Het belooft een warme en zonnige dag te worden, dus kleed je ook niet te warm aan. 

PARKEREN
Alle parkeerplaatsen bij de Fokker Terminal zijn inmiddels vergeven. Mocht je niet over een parkeervoucher beschikken dan zijn er eventueel nog andere opties om te parkeren (betaald): 

Parkeergarage Den Haag Centraal of Malieveld, vanaf Den Haag Centraal gaat om de 15 minuten een bus, lijn 28 richting station Voorburg, uitstappen bij halte Zonweg.
Parkeren rondom Station Voorburg, vanaf het busstation bij station Voorburg gaat om de 15 minuten een bus, lijn 26 richting Den Haag Zuiderstrand, uitstappen bij halte Zonweg.

OPENBAAR VERVOER
De Fokker Terminal is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer! Vanaf zowel Den Haag HS als Den Haag Centraal is de Fokker Terminal verbonden met een directe busverbinding:

Station Den Haag HS:
Lijn 26 richting Voorburg Station. 
Vertrektijden van lijn 26

Uitstappen bij halte Zonweg, loop terug naar de Binckhorstlaan, steek over en volg het voetpad naar links. De Fokker Terminal ligt na 50m rechts voor je.

Station Den Haag Centraal:
Lijn 28 richting Station Voorburg. 
Vertrektijden van lijn 28

Uitstappen bij halte Zonweg, loop terug naar de Binckhorstlaan, steek over en volg het voetpad naar links. De Fokker Terminal ligt na 50m rechts voor je. 


https://intern.neprom.nl/Afbeeldingen/dvdp/DVDP%20wereld.jpg, https://intern.neprom.nl/Afbeeldingen/dvdp/DVDP%20wereld.jpg