Skip Navigation LinksArtikel

DVDP-Nieuws
10 maart 2023
Verbeter jezelf, begin bij de wereld

​Verbeter jezelf, begin bij de wereld
Dat is het motto van de DVDP 2023. De uitdagingen waar we als sector voor staan zijn immens. Denk alleen maar aan de klimaatproblematiek, de teruggang in biodiversiteit, de strijd om de ruimte en de maatschappelijke polarisatie. Stuk voor stuk onderwerpen die hun slagschaduw laten vallen over het brede terrein van de stedelijke ontwikkeling; ons gezamenlijke vakgebied. Tegelijkertijd is het hoopgevend dat wij vanuit onze professie werkelijk kunnen bijdragen aan een betere wereld. Leer tijdens de DVDP hoe vakgenoten in hun projecten concrete resultaten boeken en profiteer van elkaars kennis en ervaring: wordt geïnspireerd en inspireer anderen. 

Tijd om de belofte waar te maken
Voor veel opgaven kennen we de oplossingen en toch lukt het vaak niet om die in elk project en bij elke opgave toe te passen. Gewoontes en regels staan in de weg of de hogere kosten. Het lijkt of we gevangen zitten in onze eigen systemen. Hoe breken we daar doorheen, hoe kunnen we wel kiezen voor de oplossingen die tot werkelijk brede welvaart leiden? Hoe houd je moed om door te zetten, terwijl er soms geen uitweg lijkt? Hoe kan je anderen inspireren, begeleiden en op een positieve manier motiveren en stimuleren? Doe echt mee aan de DVDP en draag er aan bij dat iedereen met frisse moed, hernieuwde motivatie en nieuwe kennis en kunde huiswaarts keert en aan de slag gaat.


Meld je aan voor de Dag van de Projectontwikkeling 2023


https://intern.neprom.nl/Afbeeldingen/dvdp/thema%20dvdp2023.jpg, https://intern.neprom.nl/Afbeeldingen/dvdp/thema%20dvdp2023.jpg