Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
30 november 2022
De NEPROM heeft een uitstekende reputatie
NEPROM heeft recent een reputatieonderzoek laten uitvoeren onder haar leden, achterban en strategische relaties. Bekijk hier de resultaten.

In het tweede kwartaal van dit jaar is de NEPROM gestart met een reputatieonderzoek onder haar leden, achterban en strategische relaties. Dit onderzoek is recent afgerond en we delen graag de resultaten met onze leden.

We zijn dit traject ingeslagen zodat we met de uitkomsten verder kunnen werken aan het verbeteren van de organisatie en de koers voor de komende jaren verder kunnen aanscherpen. Wij zijn blij met de uitkomsten van het onderzoek, we scoren op alle onderdelen goed maar zien ook dat er op bepaalde vlakken ruimte voor verbetering is. Belangrijkste conclusie: De NEPROM heeft een uitstekende reputatie en geniet zeer veel draagvlak onder haar leden. 


In de komende tijd gaan we ons richten op de doorvertaling van de resultaten naar een scherpere positionering, een vernieuwde strategie en vernieuwing van het communicatiebeleid.

Heb je vragen of suggesties met betrekking tot het onderzoek en/of de resultaten? Stuur dan een mail naar Mare Schreur







https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/neprom%20computer.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/neprom%20computer.jpg

Tags