Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
16 februari 2022
Vacature: (Junior) medewerker Communicatie en Evenementen
Heb jij sterke affiniteit met communicatie en lijkt het je leuk om te ondersteunen bij de organisatie van NEPROM evenementen? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie op deze veelzijdige functie!

Vind jij het leuk om te ondersteunen bij de organisatie van evenementen en heb je sterke affiniteit met communicatie, op het brede terrein van de woning- en vastgoedmarkt? Solliciteer dan naar deze leuke en veelzijdige functie met ruimte om je verder te ontwikkelen.

De NEPROM, de branchevereniging voor projectontwikkelaars, zoekt een (junior) medewerker Communicatie en Evenementen. Het betreft een functie voor 32 uur per week. Aanstelling in nader overleg en honorering afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Wat ga je doen?
Binnen de afdeling Communicatie, Evenementen en Opleidingen (nu vijf medewerkers) ben jij verantwoordelijk voor een breed pakket aan werkzaamheden met betrekking tot communicatie en evenementen. Je werkt daarbij nauw samen met en ondersteunt je collega's van de afdeling.

Het gaat hierbij om taken als:

  • het opmaken en verzendklaar maken van nieuwsbrieven;
  • het bijhouden van onze website;
  • het onderhouden van contacten met deelnemers en sprekers van evenementen;
  • het voorbereiden en begeleiden van evenementen;
  • het uitvoeren van evaluaties, verwerken van cijfers en rapporteren;
  • het up to date houden van beeldbanken en digitale documenten.

Wie ben jij?
Je houdt van een afwisselend takenpakket waarin je, afhankelijk van de agenda, makkelijk schakelt tussen de verschillende activiteiten. Je weet prioriteiten te stellen, overzicht te houden en je werkt zelfstandig. Je bent proactief en je wordt niet zenuwachtig van een strakke planning. Vermoedelijk ben je nog niet heel lang geleden afgestudeerd op hbo-niveau, sluit je opleiding goed aan op deze functie, vind je het leuk om je verder te ontwikkelen en door te groeien naar meer verantwoordelijkheden en voel je je aangetrokken tot het werkterrein van de NEPROM.

Onze ideale kandidaat

  • heeft bij voorkeur minimaal twee jaar relevante werkervaring;
  • heeft minimaal een diploma op hbo-niveau;
  • heeft ervaring met programma's als Outlook, Word, Excel, PowerPoint, MailChimp en SurveyMonkey;
  • heeft ervaring met het gebruik en actueel houden van CMS- en CRM-systemen;
  • is enthousiast, collegiaal en inhoudelijk betrokken;
  • is communicatief vaardig en servicegericht;
  • kan goed zelfstandig taken uitvoeren maar kan ook samenwerken met collega's;
  • is taalvaardig en schrijft foutloos Nederlands;
  • kan onder druk presteren en kan gemakkelijk schakelen tussen werkzaamheden.

Wat bieden wij?
Een dynamische en uitdagende omgeving en afwisselende baan met uiteenlopende werkzaamheden. Een enthousiast en collegiaal team (16 medewerkers) dat openstaat voor vernieuwing en verandering. Een open sfeer met informele omgangsvormen. Een boeiend werkterrein, want de NEPROM-leden ontwikkelen in heel het land volop nieuwe woningen, winkels, kantoren en stedelijke omgevingen. Goede arbeidsvoorwaarden. Een prachtig pand vlak bij station Voorburg en thuiswerkfaciliteiten. Salarisindicatie € 2.400 - € 3.200 per maand bij een fulltime aanstelling van 40 uur per week.

Wat doet de NEPROM?
De NEPROM is de branchevereniging van projectontwikkelaars in Nederland. De circa 75 aangesloten bedrijven zijn dé professionele opdrachtgevers voor de gebouwde omgeving van Nederland, vooral waar het gaat om woningen, kantoren, winkelcentra en gemengde gebieden.

De medewerkers van het bureau van de NEPROM staan in intensief contact met de leden, maar ook met de omgeving. Denk aan gemeenten, provincies, ministeries, collega brancheorganisaties, etc. In allerlei verbanden – meer en minder permanent - is er via korte lijntjes veel contact en uitwisseling.

Wij werken aan het verder professionaliseren van onze leden en aan het vergroten van de kennis over vastgoedontwikkeling. We zetten ons in voor goede samenwerking tussen overheden en projectontwikkelaars. We dragen vanuit de kennis en ervaring van onze leden bij aan discussies en beleidsontwikkeling op het terrein van ruimtelijke ontwikkeling en vastgoed. En uiteraard behartigen we de belangen van onze leden. Wij zijn een gewaardeerd gesprekspartner namens de branche voor Rijk, provincies, gemeenten en vele andere stakeholders.

Sollicitaties
Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren? Stuur dan vóór 4 maart een e-mail met een beknopte motivatie en cv aan Nancy Rietveld. Jouw sollicitatie kun je richten aan onze directeur Jan Fokkema. Voor meer informatie kun je terecht bij Margot Meijerink of Mare Schreur via 070 387 93 90.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


https://intern.neprom.nl/afbeeldingen/huize_middenburg.jpg, https://intern.neprom.nl/afbeeldingen/huize_middenburg.jpg

Tags