Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
25 november 2016
'Ambassadeur van Geluk' Bormans op DVDP 2017
De Dag van de Projectontwikkeling 2017 vindt plaats op 18 mei in Den Bosch. Het thema van de 6e editie is ‘Ruimte maken voor het Nationaal Geluk’.

De NEPROM Dag van de Projectontwikkeling 2017 (DVDP) vindt plaats op 18 mei in Den Bosch. Het thema van deze 6e editie is ‘Ruimte maken voor het Nationaal Geluk’. Aansluitend op dit thema zal Leo Bormans als keynote spreker optreden. De Vlaming reist de wereld rond als Ambassadeur van Geluk.

Voor zijn internationale bestseller "The World Book of Happiness" ondervroeg Bormans 100 geluksprofessoren uit 50 landen. Geen dromers, maar onderzoekers en wetenschappers, van Amerika tot China en van Australië tot IJsland. Onlangs verscheen een belangrijke update van zijn standaardwerk: GELUK 2.0. Wat leert het meest recente onderzoek ons over het dagelijks geluk van mens en samenleving? En hoe kunnen wij ons eigen geluk en dat van anderen versterken? Leo Bormans neemt ons tijdens de DVDP mee op zijn inspirerende zoektocht en hij zal daarbij zeker ook de koppeling leggen naar ons vakgebied.

Save the date
De DVDP is hét jaarlijkse kennistrefpunt voor vastgoed-professionals die project- en gebiedsontwikkeling tot een duurzaam succes willen maken. Noteer ‘DVDP 18 mei 2017’ alvast in je agenda! Meer informatie vind je binnenkort op www.dagvandeprojectontwikkeling.nl

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/events/Leo%20Bormans.jpg

Tags