New Generation

​De NEPROM New Generation is eind 2014 geïnitieerd door een aantal jongere vastgoedprofessionals, in samenwerking met de NEPROM. Aanleiding was onder meer het ontbreken van een ontmoetingsplek en podium waar jongere vastgoedprofessionals ervaringen met elkaar kunnen delen.​

Doelstelling van de NEPROM New Generation is echter niet alleen het creëren van ontmoetingen tussen jongere vastgoedprofessionals onderling, maar ook het faciliteren van ontmoetingen met de ‘gevestigde orde’ door aan te haken bij vakgerelateerde evenementen.  

Activiteiten

New Gen organiseert jaarlijks drie terugkerende activiteiten. In het najaar worden tijdens de New Gen City Tour, elk jaar in een andere stad, diverse projecten bezocht waar leden van de New Generation direct of indirect bij betrokken zijn geweest.

In het voorjaar organiseren we een New Gen Spring Event en zijn we aanwezig op de NEPROM Dag van de Projectontwikkeling met het New Gen Café, waarbij door een aantal New Gen’ers voor hen actuele onderwerpen worden aangesneden. Tijdens het Café gaat de New Gen graag in gesprek met de aanwezigen op deze dag.

Agenda 2018

De volgende New Gen activiteit vindt in 2018 plaats:

27.11.2018 › Integriteitsevenement voor jonge vastgoedprofessionals.​

Houd deze pagina in de gaten voor de activiteiten in 2019. 

Geïnteresseerd?

De NEPROM New Generation heeft inmiddels meer dan 100 leden, die allemaal niet ouder zijn dan 35 jaar. Lid worden kan door een e-mail met je naam, bedrijfsnaam en e-mailadres te sturen naar ​newgeneration@neprom.nl. Er is geen lidmaatschapsgeld verschuldigd, maar per activiteit vragen we jullie (indien nodig) om een kostendekkende bijdrage. We streven ernaar om deze zo laag mogelijk te houden.​