Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/overig/mcco2016.jpg
Nieuws
16 maart 2016
“Eigenlijk zou elke ontwikkelaar de MCCO moeten meemaken”
De finish van de (geheel volgeboekte) 11e editie van de Masterclass Conceptontwikkeling is in zicht.

De finish van de geheel volgeboekte 11e editie van de Masterclass Conceptontwikkeling is in zicht. De 20 deelnemers sluiten het laatste blok in Rotterdam op zaterdag 19 maart af met hun eindpresentaties.

Het enthousiasme over de eerste blokken van de Masterclass, in Amsterdam en Eindhoven was groot. Hoogtepunten waren onder meer de workshops op de NDSM Werf met Eibert Draisma, het bezoek aan de A’DAM Toren met Sander Groet en de fietstocht door Strijp met Angelique Bellemakers (Woonbedrijf).

De oud-deelnemers kijken met enthousiasme terug op de masterclass. “In de MCCO komt in een fantastische mix theorie en praktijk op het gebied van conceptontwikkeling samen. Een ervaring die eigenlijk elke projectontwikkelaar zou moeten meemaken.”, aldus Xavier Delnoij (Blauwhoed), deelnemer MCCO 2014-2015.

Op 2 juni 2016 start de 12e editie van de MCCO. Ook deze keer is het programma weer veelbelovend. De eerste belangstellenden hebben zich inmiddels al gemeld. Wil je verzekerd zijn van een plek in de volgende editie? Meld je dan nu aan of neem een optie.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.neprom.nl/mcco