Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/overig/belasting.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/overig/belasting.jpg
Nieuws
21 november 2018
​Fiscale Actualiteitensessie 2019
In samenwerking met Loyens & Loeff organiseert de NEPROM voor haar leden een fiscale actualiteitensessie die vooruitblikt op 2019.

Op dinsdagochtend 15 januari organiseert de NEPROM in samenwerking met Loyens & Loeff een fiscale actualiteitensessie die vooruitblikt op 2019. Recente ontwikkelingen op fiscaal-juridisch vlak komen tijdens deze bijeenkomst aan bod.

We kijken bijvoorbeeld naar de implementatie van anti-belastingontwijking maatregelen (ATAD), de daaruit voortvloeiende renteaftrekbeperking en de gevolgen voor de ontwikkeling van vastgoed en infrastructuur. De maatregelen kunnen in de praktijk een andere dynamiek met zich meebrengen, bijvoorbeeld rond de wijze van financieren, de keuze tussen asset deal en share deal en het moment van instappen in een project. Je krijgt concrete handvatten mee voor jouw projectontwikkelingspraktijk. Deelnemers krijgen vooraf guidance in de vorm van een memo, zodat tips tijdig geëffectueerd kunnen worden.

Wanneer: dinsdag 15 januari 2019 tussen 09.30 – 11.30 uur
Waar: NEPROM, Westeinde 28 in Voorburg
Sprekers: Bartjan Zoetmulder en Arthur Smeijer van Loyens & Loeff
Doelgroep: fiscalisten, CFO’s, Finance Directors, bedrijfsjuristen en overige medewerkers met fiscaal-juridische kennis, affiniteit en verantwoordelijkheden.
Kosten: er zijn geen kosten verbonden aan de bijeenkomst.

Aanmelden
Stuur een mail met je contactgegevens naar info@neprom.nl o.v.v. Fiscale Actualiteitensessie 2019.

Tags