Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/overig/fundament-cubiceyes-snlp.jpg
Nieuws
26 november 2013
“Internet-driehoek” voor projectontwikkelaars
Je weet dat internet belangrijker is dan ooit. Toch is het in de praktijk lastig om voor nieuwbouwprojecten het verkoopproces goed en efficiënt met internet te ondersteunen. SLNP heeft nu een oplossing.
Je weet dat internet belangrijker is dan ooit. Toch is het in de praktijk lastig om voor nieuwbouwprojecten het verkoopproces goed en efficiënt met internet te ondersteunen. Ben je het dubbele werk en de kosten ook zat? Gun je de consument een goede en eenduidige presentatie van jouw nieuwbouwwoningen op het web?

De combinatie van de Niki-huizendatabase (Stichting Landelijk Nieuwbouw Portaal), het EyeMove CRM-pakket (Cubic Eyes BV) en een praktijkserie nieuwbouw-webtoepassingen (Fundament All Media BV) biedt grote én kleine projectontwikkelaars de mogelijkheid om in één klap stevig te professionaliseren.

Niet alleen betere beheersing van de werkprocessen maar ook toename van de commerciële kansen én een forse efficiencyverbetering liggen in het verschiet. De software van alle drie partijen is volledig aan elkaar gekoppeld waarmee het volgende bereikt wordt:

1-malige invoer (efficiency en gemak)
1-duidige distributie (actuele informatie op alle sites) 
1 centrale plek voor je leads (correcte en snelle klantenafhandeling)

Huizendatabase
“Niki-beheer” is hét ideale in-the-cloud systeem voor projectontwikkelaars om het eigen woningaanbod te beheren én online te distribueren. Het is in de praktijk van nieuwbouwontwikkeling gemaakt door de projectontwikkelaars zelf, verenigd in de Stichting LNP. Niki staat voor Nieuwbouw Kiezen en je kunt op www.niki.nl zien hoe dit woningaanbod wordt gepresenteerd.

CRM
Steeds meer projectontwikkelaars realiseren zich dat het goed is ook zelf grip te hebben op het verkoopproces. Met behulp van het EyeMove CRM-pakket gekoppeld aan niki-beheer is dit perfect te realiseren. Een groeiend aantal nieuwbouwmakelaars is EyeMove-gebruiker waardoor ze met een druk op de knop kunnen beschikken over de projectdata uit niki-beheer (voor gebruik op hun eigen site, in hun eigen CRM én doorplaatsing naar funda). Daarnaast kunnen – de andere kant op - de 'optielijsten' van de makelaar automatisch vanuit EyeMove gesynchroniseerd worden met niki-beheer. Dit zorgt voor altijd actuele verkoopstanden op alle relevante websites zónder dat de ontwikkelaar hier ook maar iets voor hoeft te doen.

Websites
Projectenwebsites (met gekoppelde kavelkaarten, prijslijsten etc.), de corporate website van de ontwikkelaar, landelijke portals (niki, jaap, huizenzoeker, nieuwbouwwijzer), gebiedslocaties (IJburg, Vathorst e.a.), locale sites (woneninrotterdam, wonenindenhaag, amsterdamwoont etc.), makelaarswebsites (en daarmee funda) kunnen allemaal gekoppeld worden aan niki-beheer waardoor actualiteit en kwaliteit gegarandeerd is met een minimum aan inspanningen.

De sites die Fundament All Media ontwikkelt zijn allemaal standaard op deze wijze gebouwd en maken apart beheer overbodig. Uiteraard merkt de klant die standaardisatie van de techniek niet alleen in de hoeveelheid werk maar ook rechtstreeks in zijn portemonnee.
 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Boris Geheniau (Fundament All Media), Jan Willem de Graaf (CubicEyes) of Rob van der Schoot (SLNP).