Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/events/MCCO11-Rotterdam.jpg
Nieuws
15 juni 2016
“MCCO is een aanrader voor iedere ontwikkelaar die zich verder wil ontwikkelen”
Op 15 september 2016 start de 12e editie van de Masterclass Conceptontwikkeling (MCCO).

Op 15 september 2016 start de 12e editie van de Masterclass Conceptontwikkeling (MCCO). Na de geslaagde 11e editie hopen we ook in september met een mooie groep van start te gaan. Oud-deelnemers zijn enthousiast:

“Deelname aan de MCCO is voor mij een ontzettend leerzame en inspirerende tijd geweest. De masterclass biedt handreikingen om verder te leren kijken dan alleen de vastgoedoplossing. Aan de hand van boeiende presentaties en praktijkcases word je als deelnemer uitgedaagd om buiten je eigen scope te durven treden. In een korte tijd is hierdoor mijn blik verruimd en heb ik veel nieuwe kennis opgedaan. Kortom: een aanrader voor iedere ontwikkelaar die zich verder wil ontwikkelen.”

Aldus Rob Dijkman (Dura Vermeer), die de MCCO begin dit jaar afrondde. Meer ervaringen van oud-deelnemers lees je hier.

Wil je verzekerd zijn van een plek in de volgende editie? Meld je dan nu aan. Ook is het mogelijk om een geheel vrijblijvende optie te nemen. Wij reserveren je plek alvast voor je en houden contact met je over het al dan niet definitief maken van de optie. Stuur een mail met je contactgegevens naar opleidingen@neprom.nl o.v.v. 'optie masterclass conceptontwikkeling'.

Kijk voor meer informatie op de MCCO-pagina