Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/leden/edge2.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/leden/DzSoG_TX4AAPB6y.jpg
Nieuws
14 februari 2019
​NEPROM-voorzitter op tournee
Desirée Uitzetter (Directeur Gebiedsontwikkeling BPD) is sinds begin dit jaar voorzitter van de NEPROM. In die hoedanigheid heeft ze inmiddels met diverse NEPROM-leden wederzijds kennisgemaakt.

Desirée Uitzetter (Directeur Gebiedsontwikkeling BPD) is sinds begin dit jaar voorzitter van de NEPROM. In die hoedanigheid heeft ze inmiddels met diverse NEPROM-leden wederzijds kennisgemaakt. Onlangs bezocht ze samen met NEPROM-directeur Jan Fokkema Edge Technologies (voormalig OVG), Lingotto en MRP.

Edge Technologies
In het gesprek met Boudewijn Ruitenberg en Peter Sagius van Edge Technologies spraken Desirée Uitzetter en NEPROM-directeur Jan Fokkema onder andere over de dreigende tekorten op de kantorenmarkt in de grote steden, de veranderende huisvestingsbehoeften van bedrijven en over de vibe van gave werkplekken. Maar ook over tenders en marktconsultaties van gemeenten - en wat daar nog wel eens mis wil gaan.

Lingotto
In het gesprek met Eric-Jan de Rooij en Bob Jansen van Lingotto kwam het belang van diversiteit in de sector aan de orde.  Maar ook de hang naar extreme verdichting, (te) kleine woningen en de mobiliteitsdiscussie.

MRP
Paul Trip van MRP vroeg aandacht voor de soms doorgeschoten eisen ten aanzien van middenhuur en – opnieuw – het belang van diversiteit in de sector en de boardrooms. Volgens hem is voor het succes van je bedrijf diversiteit essentieel.

Al eerder sprak de nieuwe NEPROM-voorzitter in het kader van haar tournee langs de leden met Ronald Huikeshoven van AM en Dick Gort van ASR. De komende weken gaat Desirée verder met haar tournee langs de NEPROM-leden.

Tags