Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
16 oktober 2017
Wegens succes herhaald: studiereis naar Lyon
Gezien de vele positieve reacties op de NEPROM-studiereis naar Lyon hebben wij besloten deze reis nogmaals te organiseren. Deze keer zijn ook niet-NEPROM leden van harte welkom.

Jaarlijks organiseert de NEPROM exclusief voor haar leden een studiereis. Afgelopen september zijn we met een groep van 55 deelnemers naar Lyon geweest. Lyon was voor velen een enorm positieve verrassing met prachtige, grootschalige ontwikkelingen. 

Gezien de vele positieve reacties die we hebben ontvangen op de NEPROM-studiereis, en gezien de grote animo, hebben wij besloten de reis nogmaals te organiseren, en deze ook open te stellen voor iedereen die werkzaam is in de vastgoedsector. Ook niet-NEPROM leden zijn dit keer dus van harte welkom.

Lees hier het verslag van de NEPROM-studiereis naar Lyon

Programma
Het programma zal grotendeels hetzelfde blijven. Wel zullen we proberen lagere kosten te realiseren ten opzichte van de afgelopen reis, door in een goedkopere periode te vliegen en lagere hotel- en dinerkosten te bewerkstelligen.

Het gaat om een echte werkreis, met een vol en informatief programma, die plaatsvindt van 18 tot en met 20 april 2018. We vliegen met KLM vanaf Schiphol en verzamelen tussen 13.30 -14.00 uur. Ons vluchtschema is als volgt:

18 april     KL 1417     16.00-17.35 uur     Amsterdam-Lyon

20 april     KL 1418     18.20-20.05 uur     Lyon-Amsterdam

De kosten voor deze studiereis bedragen tussen € 1.550 en € 1.750 (vrijgesteld van BTW). Bij de reissom zijn in elk geval vluchten, overnachtingen, transport, maaltijden en excursies inbegrepen. Deelnemers moeten zelf voor een eventuele reis- en annuleringsverzekering zorgen.

Aanmelden
Stuur een mail naar Margot Meijerink met daarin je naam, bedrijfsnaam en contactgegevens. Kosteloos annuleren kan tot 5 januari 2018. Daarna worden de gemaakte kosten in rekening gebracht.

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/events/Lyon2-286.jpg

Tags