Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
14 september 2016
18 oktober New Gen City Tour Amsterdam
De NEPROM New Generation, het netwerk van jonge ontwikkelaars, organiseert op dinsdag 18 oktober de jaarlijkse New Gen City Tour.

De NEPROM New Generation, het netwerk van jonge ontwikkelaars, organiseert op dinsdag 18 oktober de jaarlijkse New Gen City Tour. Na de succesvolle Tour naar Rotterdam in 2015 gaan we nu naar Amsterdam. Ben jij een jonge, enthousiaste ontwikkelaar en neem je graag met ons nieuwe vastgoed- en gebiedsontwikkelingen in de hoofdstad onder de loep?  Meld je dan aan!

De ontwikkelingen in Amsterdam zijn talrijk. Niet alleen op de Zuidas en langs de IJ-oevers in Noord wordt volop gebouwd, ook in Amsterdam-West en Oost vinden veel ontwikkelingen plaats. Op het gebied van retail zien we bovendien in de binnenstad veel gebeuren en er worden nieuwe concepten gelanceerd.

Wat gaan we doen?
We verzamelen om 12.30 uur op Overhoeks in Amsterdam-Noord. Het gebied is volop in transitie met de ADAM Tower (voormalige Shell-toren) als nieuwe blikvanger. Wij gaan op bezoek bij B’mine@Overhoeks, woontoren in aanbouw, en krijgen er een toelichting door ontwikkelaar AM. Vervolgens stappen we op de fiets, nemen we de pont over het IJ en koersen naar het Marineterrein, een prachtige locatie aan het IJ die de komende jaren tot ontwikkeling wordt gebracht. Tim Hendrikx (MOOI lost op) geeft een toelichting op de geschiedenis van het Marineterrein, de huidige stand van zaken, de fasering en hoe de programmering van het gebied vorm heeft gekregen.

Voor vastgoedontwikkelingen op het gebied van retail fietsen we door naar de binnenstad. We maken een stop bij het pand van de toekomstige Hudson’s Bay aan het Rokin. Jaap Hoving (Rijnboutt) geeft er een presentatie over ontwerp en retailopgaven geïllustreerd met voorbeelden van retailontwikkelingen in Amsterdam Centrum, waaronder die van Hudson’s Bay. Aansluitend bezoeken we de Kalvertoren, die wordt herontwikkeld door Kroonenberg Groep en 3W real estate. We keren terug naar Amsterdam-Noord waar we de dag afsluiten met een diner in Tolhuistuin, gevestigd in de oude kantine van Shell.

Het volledige programma vind je hier

Praktische informatie
Deelnamekosten bedragen slechts € 50,- per persoon (excl. btw) en dit is inclusief fietshuur, drankjes en diner. De City Tour duurt van 12.30-20.00 uur en is exclusief toegankelijk voor jonge professionals aangesloten bij de NEPROM New Generation. Er zijn maximaal 30 plaatsen beschikbaar.

Locatie: Start en finish van de Tour is bij de Ingang Hoofdgebouw Tolhuistuin, IJpromenade 2, Amsterdam-Noord.

Aanmelden kan door een email te sturen naar newgeneration@neprom.nl o.v.v. 'Aanmelding New Gen City Tour 18 oktober' met je gegevens: naam, functie, contactgegevens. Kom je op je eigen fiets? Laat het even weten, dan kunnen we hier rekening mee houden.

Ben jij ook een jonge enthousiaste ontwikkelaar, niet ouder dan 35 jaar? Of wil je in jouw bedrijf jonge professionals de ruimte geven om ervaringen te delen met jongeren uit andere organisaties? Stuur een mail aan newgeneration@neprom.nl met je naam, bedrijf en contactgegevens om je aan te sluiten bij de NEPROM New Generation. Natuurlijk hopen we je dan op 18 oktober te ontmoeten in Amsterdam!

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/projecten/amsterdam.png

Tags