Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
6 februari 2019
24 projecten maken kans op de NEPROM-prijs voor locatieontwikkeling 2019
We hebben in totaal 24 projecten mogen ontvangen uit alle hoeken van het land. Stuk voor stuk voorbeelden van een goede samenwerking tussen overheden en marktpartijen.

Op 1 februari sloot de inschrijving voor de NEPROM-prijs voor locatieontwikkeling 2019. We hebben in totaal 24 projecten mogen ontvangen uit alle hoeken van het land. Stuk voor stuk voorbeelden van een goede samenwerking tussen overheden en marktpartijen. Op 27 februari komt de jury bij elkaar om de eerste bevindingen te bespreken.

De jury van de NEPROM-prijs voor locatieontwikkeling 2019 bestaat uit Josja van der Veer, voorzitter (directeur Facilitaire Campus Organisatie van de Vrije Universiteit), Heleen Aarts (Chief Executive Officer Amvest, winnaar NEPROM-prijs 2017), Geurt van Randeraat (directeur SITE urban development), Maaike Veeningen (Wethouder Gemeente Almere), Caro van de Venne (Barcode Architects) en  Bernard Hulsman (redacteur en architectuurcriticus NRC Handelsblad).

Belang van goede samenwerking
De NEPROM wil het belang van een goede samenwerking tussen overheden en marktpartijen voor de ontwikkeling van hoogwaardige locaties onderstrepen. Daartoe heeft zij de NEPROM-prijs voor Locatieontwikkeling in het leven geroepen. In 2019 wordt de prijs voor de achtste keer uitgereikt aan een overheidsinstantie en een risicodragende marktpartij gezamenlijk, voor een locatie in Nederland. Die locatie is met een goed resultaat (her)ontwikkeld en de betrokken partijen hebben op voorbeeldige wijze samengewerkt. De onderscheiding heeft betrekking op het gehele ontwikkelproces én op het bereikte resultaat.

De winnaar van de NEPROM-prijs voor locatieontwikkeling wordt bekend gemaakt tijdens de Dag van de Projectontwikkeling, op 16 mei 2019.

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/logos/NEPROM-prijs%202019.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/logos/NEPROM-prijs%202019.jpg

Tags