Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
1 februari 2018
Aalberts toegetreden tot NEPROM
Aalberts is met een geschiedenis die teruggaat tot 1674 één van de oudste familiebedrijven van Nederland.

De NEPROM verwelkomt Aalberts als nieuw lid. Met deze ontwikkelende bouwer versterkt de NEPROM haar ledennetwerk. De passie voor en het professioneel beoefenen van het vak projectontwikkeling, is wat de leden van de NEPROM bindt.

Aalberts is met een geschiedenis die teruggaat tot 1674 één van de oudste familiebedrijven van Nederland. Maar in alle momenten van die lange geschiedenis was Aalberts telkens anders. Omdat zij begrepen hebben dat een sterke ruggengraat nog altijd flexibel is. Omdat zij niet geloven in één waarheid, maar in staat zijn om te begrijpen wat er op ieder specifiek moment nodig is. Als ontwikkelende bouwer zoeken zij steeds naar horizontale samenwerkingen waardoor waarde wordt toegevoegd aan een project. Zowel in de rol van risicodragend ontwikkelaar van nieuwbouwwoningen als in de rol van bouwpartner voor bijvoorbeeld corporaties en zorginstellingen. Door die manier van werken worden onder andere kwaliteitsprojecten in ontwikkeling gebracht en gerealiseerd waar bewoners prettig wonen. Nu en in de toekomst.

Ontwikkelingsmanager Henri Pleizier: “Binnen Aalberts neemt het ontwikkelingsteam een zelfstandige plek in. De focus ligt daarbij op het creëren van toegevoegde waarde in voornamelijk binnenstedelijke herontwikkelingen. Het is prettig om al in de fase van de haalbaarheidsanalyse de expertise van zowel bouw als ontwikkeling dicht bij elkaar te hebben, zo zijn we in staat om in heel korte tijd tot waardevolle plannen te komen. Het netwerk en de expertise van NEPROM zien wij als een prettige aanvulling daarop.”

Aalberts is als familiebedrijf met ruim 130 medewerkers actief vanuit vestigingen in Loosdrecht en Zeist. Aalberts Ontwikkeling is als onderdeel van het familiebedrijf onder andere bekend van de gebiedstransformatie “de Beeckhof” in Hoevelaken, de ontwikkeling van huur- en koopwoningen in de uitbreidingslocatie Blaricummermeent en de tot zorgappartementen getransformeerde kantoorlocatie aan het Melkpad in Hilversum.

De NEPROM groeit
Het lidmaatschap van de NEPROM staat open voor ontwikkelaars die op professionele wijze de opdrachtgeversrol vervullen bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, die van onbesproken gedrag zijn en die de NEPROM-gedragscode actief naleven. De belangstelling voor het NEPROM-lidmaatschap is in het afgelopen jaar sterk toegenomen. In 2017 heeft de vereniging het jaar afgesloten met negen nieuwe leden. Aalberts is alweer het tweede nieuwe NEPROM-lid in 2018.

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/leden/Aalberts.jpg, https://www.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/leden/Aalberts.jpg

Tags