Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
9 oktober 2014
Aanmelden NEPROM-prijs voor locatieontwikkeling 2015
Projecten met een uitstekende samenwerking tussen overheden en marktpartijen kunnen ook dit jaar weer meedingen.

Projecten met een uitstekende samenwerking tussen overheden en marktpartijen kunnen ook dit jaar weer meedingen naar de NEPROM-prijs voor locatieontwikkeling. Het Haagse project De Oriënt project sleepte de prijs in 2013 in de wacht. Wordt uw project de winnaar in 2015?

De jury kijkt dit jaar met speciale aandacht naar vernieuwende oplossingen en aanpakken die aansluiten bij de opgaven van deze tijd. Denk bij deze opgaven aan elementen als herontwikkeling, consumentenwensen, klantbenadering, co-creatie, duurzaamheid en energiezuinigheid.

Namens De Oriënt kijkt Job van Zomeren (ERA Contour) met veel voldoening terug op de erkenning die het project kreeg met de NEPROM-prijs in 2013: “Het winnen van de Nepromprijs was voor ons een fantastisch compliment. De jury wist heel mooi de ingewikkeldheid van het project te omschrijven, de noodzaak van het samenwerken met partijen die echt iets hebben met dit soort opgaven, de wijze waarop is samengewerkt en het grote belang van De Oriënt voor de wijk. Een hele mooie waardering!”

Is uw project het resultaat van uitstekende samenwerking tussen overheid en marktpartij? En biedt het project vernieuwende oplossingen voor de opgaven van nu? Meld uw project dan voor 2 februari 2015 aan voor de NEPROM-prijs voor locatieontwikkeling 2015!

De winnaar wordt 23 april 2015 bekendgemaakt op de Dag van de Projectontwikkeling in Den Bosch.

Meer informatie, het reglement en het inschrijfformulier.

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/events/winnaars-neprom-prijs-2013.jpg

Tags