Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
24 november 2020
Aanmelden SKG Award 2021
Je kan je nu aanmelden voor de SKG Award 2021. Dé prijs voor gebiedsgerichte ontwikkelingen met een duurzame, integrale visie.

​De SKG Award is bedoeld voor gebiedsgerichte ontwikkelingen met een duurzame, integrale visie. De prijs is in 2019 in het leven geroepen bij het afscheid van SKG-directeur Agnes Franzen, die zich altijd hard heeft gemaakt voor duurzame gebiedsontwikkeling. 

Een deskundige jury zal, onder voorzitterschap van hoogleraar gebiedsontwikkeling Co Verdaas, drie prestaties nomineren. Dit kan een persoon, bijzondere samenwerking, project of initiatief van meerdere personen en partijen zijn.

De genomineerden
Een project indienen voor de SKG Award kan tot 1 januari 2021. Eind februari selecteert de jury uit de longlist drie nominaties. Deze nominaties krijgen in de aanloop naar het SKG Jaarcongres op 31 maart 2021 extra aandacht op Gebiedsontwikkeling.nu (bv. publieksprijs). Bovendien krijgen de drie genomineerden op het jaarcongres het podium om hen prestatie toe te lichten. De jury maakt tijdens het jaarcongres de winnaar bekend. Deze mag een bedrag van 5000 euro naar believen schenken aan een goed doel voor duurzaamheid of duurzame ontwikkeling.

Belangrijkste data:

  • Inleverdata: voor 1 januari 2021
  • Bekendmaking short-list: week van 1 februari 2021
  • Bekendmaking winnaar en publieksprijs: 31 maart 2021

Stuur het project op naar Jolien Kramer (jolien.kramer@tudelft.nl). Dit kan door middel van een pdf-bestand ter grootte van maximaal 10 pagina's. Bekijk hier de voorwaarden en criteria. 

https://intern.neprom.nl/Afbeeldingen/nieuwsbrief/SKG.jpg, https://intern.neprom.nl/Afbeeldingen/nieuwsbrief/SKG.jpg

Tags