Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
25 januari 2018
Aansprekende concepten bij afronding MCCO
Vorige week vond de afsluiting van alweer de 13e Masterclass Conceptontwikkeling plaats. De 22 deelnemers hielden in vier groepen hun eindpresentaties voor een kritische jury.

Op zaterdag 20 januari vond de afsluiting van alweer de 13e Masterclass Conceptontwikkeling plaats. De 22 deelnemers hielden in vier groepen hun eindpresentaties voor een kritische jury.

De deelnemers zijn in de afgelopen vijf maanden onder begeleiding van hoofddocenten Jos Sentel en Paul Splinter ‘op reis’ geweest langs tal van spraakmakende projecten, om zo hun kijk op conceptontwikkeling te verrijken en aan te scherpen. De deelnemers kregen onder andere tools aangereikt om het creatieve proces te stimuleren, en om door een andere bril naar projecten te kijken.

Creatieve concepten Diergaarde Blijdorp
In de eindpresentaties konden de deelnemers de vers opgedane kennis, ideeën en inspiratie in teamverband in de praktijk brengen. De opdracht betrof het bedenken van een nieuw concept voor Diergaarde Blijdorp. Hoe zou je het vinden als je vanuit je huis uitzicht hebt op de steppe, of bijvoorbeeld met een virtual reality bril de giraffen naast je op de tram ziet wachten?

Afscheid Jos Sentel
Hoofddocent Jos Sentel (foto) nam vorige week na 11 succesvolle edities afscheid van de Masterclass Conceptontwikkeling. Samen met Paul Splinter heeft Jos met veel enthousiasme en energie ervoor gezorgd dat de Masterclass Conceptontwikkeling een inspirerende, blikverruimende en leerzame opleiding is geworden voor iedereen die met conceptontwikkeling te maken heeft. De NEPROM bedankt Jos dan ook hartelijk voor zijn aanstekelijke enthousiasme, voor het delen van zijn enorme vakkennis en voor zijn tomeloze inzet in de afgelopen jaren.

Deelnemen aan de MCCO
Tijdens de Masterclass Conceptontwikkeling krijg je een kijkje in de keuken van veel vooraanstaande (vastgoed) professionals en bezoek je spraakmakende projecten. Deelnemers geven aan dat de Mastercourse ervoor zorgt dat je breed, kritisch en vernieuwend naar het vak conceptontwikkeling gaat kijken.

Heb jij ook interesse in de Mastercourse Conceptontwikkeling? Meer informatie en een aanmeldformulier vind je hier.

Foto-impressie van de MCCO in Rotterdam - door Robert-Jan van Gerven.https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/events/jos-sentel.jpg

Tags