Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
8 februari 2024
AHAM Vastgoed toegetreden tot NEPROM
NEPROM verwelkomt AHAM Vastgoed als nieuw lid. Peter Rijsbergen, hoofd projectontwikkeling: “Wij delen graag onze ervaringen en we vinden dat feedback van vakgenoten een kans is om projecten te verbeteren en ons werk nog leuker te maken.”

NEPROM verwelkomt AHAM Vastgoed als nieuw lid.

Over AHAM Vastgoed
AHAM Vastgoed is beheerder van de vastgoedportefeuille van J.H.F. Schopman en Zonen B.V. met meer dan 2.600 verhuurbare eenheden waaronder woningen, winkels, kantoren en horeca, vooral binnen de ring van Amsterdam op de mooiste locaties van de binnenstad. De resultaten die behaald worden met vastgoed komen geheel ten goede aan ontwikkelingshulp. AHAM Vastgoed gaat voor 'vastgoed met een hart'. Daar valt de liefdevolle transformatie van bezielde panden en verantwoordelijk beheer van de bestaande vastgoedportefeuille onder, maar ook het verbeteren van de wereld ver buiten Amsterdam.

Peter Rijsbergen, hoofd projectontwikkeling, is verheugd over de toetreding tot NEPROM: “Als ontwikkelende belegger werken wij hard aan onze projecten en staat bij ons kwaliteit en samenwerking bovenaan. Zo delen wij graag onze ervaringen en vinden we dat feedback van vakgenoten een kans is om projecten te verbeteren en ons werk nog leuker te maken. Alleen al omdat NEPROM dit faciliteert en ons vast en zeker nieuwe vormen van samenwerking brengt, zijn wij meer dan verheugd om toe te mogen treden.“

Over het NEPROM-lidmaatschap
Het lidmaatschap van NEPROM staat open voor ontwikkelaars die op professionele wijze de opdrachtgeversrol vervullen bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, die van onbesproken gedrag zijn en die de NEPROM-gedragscode actief naleven.

Over NEPROM
Maatschappelijk betrokken ontwikkelaars, verenigd in NEPROM, werken in nauwe samenwerking met de overheid en partners, aan het ontwikkelen van de ruimte voor morgen. Samen werken we aan een brede beschikbaarheid van gebouwen en gebieden, spannen we ons in voor duurzaam ontwikkelen, stimuleren we onze leden om te werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden en bieden we vernieuwende oplossingen voor een optimale inrichting van de schaarse ruimte in Nederland.

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Afbeeldingen%20bulletin/format%20afbeeldingen%20nieuws%20NEPROM%20website%20(27).png, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Afbeeldingen%20bulletin/format%20afbeeldingen%20nieuws%20NEPROM%20website%20(27).png

Tags