Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
31 januari 2018
Al ruim 150 aanmeldingen voor DVDP
Op donderdag 17 mei 2018 vindt de zevende Dag van de Projectontwikkeling (DVDP) plaats in Den Bosch. 'Thuis in de Toekomst' is dit jaar het leidmotief.

Op donderdag 17 mei 2018 vindt de zevende Dag van de Projectontwikkeling (DVDP) plaats in Den Bosch. 'Thuis in de Toekomst' is dit jaar het leidmotief. Voor dit top-evenement hebben zich inmiddels meer dan 150 deelnemers aangemeld.

De DVDP is het event to be voor iedereen die de ruimtelijke ontwikkeling van Nederland een warm hart toedraagt. Voor alle vakgenoten bij gemeenten, architectenbureaus, beleggers, woningcorporaties, projectontwikkelaars en alle andere professionele partijen. De DVDP biedt een gevarieerd en interactief programma, waarbij naast de inspiratiesessies van buiten onze sector, de innovaties, trends en actualiteiten binnen ons eigen vakgebied ruimschoots aan bod komen.

Thuis in de Toekomst
Als vakgenoten zetten we alles op alles om stenen te stapelen voor mooie huizen, winkels, kantoren en andere gebouwen. Om een fijne woonomgeving aan te leggen en om fantastische buurten, wijken en steden te bouwen. Wij bouwen aan de toekomst! Maar uiteindelijk gaat het er om dat onze kinderen en kleinkinderen zich daar thuis voelen. En dat gaat zoveel verder dan stenen stapelen. Denk, praat en werk mee aan de vernieuwingen in ons vakgebied, zodat ook jij een maximale bijdrage kan leveren aan dat thuisgevoel.

Samen met onze partners zijn we alweer druk bezig met de voorbereidingen om de Dag van de Projectontwikkeling tot een nog groter succes te maken dan vorig jaar. Wij hebben er ontzettend veel zin in!

Aanmelden? Dat kan via het DVDP-aanmeldformulier.

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/events/dvdp-2012-286.jpg

Tags