Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/neprom-bestuur/Allard-van-Spaandonk286.jpg
Nieuws
27 januari 2016
Allard van Spaandonk (Bouwinvest) in NEPROM-bestuur
Met Van Spaandonk versterkt het bestuur de brede vertegenwoordiging van diverse typen leden vanuit commercieel vastgoed en woningmarkt.

Allard van Spaandonk (directeur Nederland bij Bouwinvest REIM) treedt toe tot het bestuur van de NEPROM, de vereniging van professionele projectontwikkelaars. De ledenvergadering stemde op 20 januari unaniem in met zijn voordracht door het bestuur.

Allard van Spaandonk komt op de vrijgevallen plaats in het bestuur, die is ontstaan door het vertrek van Wienke Bodewes (Amvest). Bodewes droeg per 1 januari de voorzittershamer over aan Bart van Breukelen.

Bouwinvest REIM is één van de grootste Nederlandse vastgoedbeleggers in Nederland. Allard van Spaandonk is sinds 2008 aan het bedrijf verbonden. Sinds 1 januari 2013 is hij als directeur Nederland verantwoordelijk voor de Nederlandse sectorfondsen (Residential, Retail, Office, Healthcare en Hotels) en de ontwikkelingsportefeuille.

Met Allard van Spaandonk versterkt het bestuur de brede vertegenwoordiging van diverse typen leden vanuit commercieel vastgoed en woningmarkt.

Het bestuur van de NEPROM bestaat verder uit de volgende personen: Bart van Breukelen (Synchroon, voorzitter),  Jan van Barneveld (De Alliantie Ontwikkeling), Job Dura (Dura Vermeer Groep), Patrick Joosen (BPD), Jaco Meuwissen (3W real estate) en Arno van der Voort (Provast). 


Wilt u het NEPROM-nieuws via e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de tweewekelijkse NEPROM Update.

Tags