Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/neprom-bestuur/arno-van-der-voort.jpg
Nieuws
10 oktober 2013
Arno van der Voort (Provast) in NEPROM-bestuur
Arno van der Voort (managing partner bij Provast) treedt toe tot het bestuur van de NEPROM, de vereniging van professionele projectontwikkelaars.

Arno van der Voort (managing partner bij Provast) treedt toe tot het bestuur van de NEPROM, de vereniging van professionele projectontwikkelaars. De ledenvergadering stemde op 9 oktober 2013 unaniem in met zijn voordracht door het bestuur.

Arno van der Voort volgt Nicole Maarsen op, die onlangs terugtrad als bestuurslid nadat zij de overstap maakte van de Maarsen Groep naar HAL Investments. Hij neemt ook het voorzitterschap van de commissie Commercieel Vastgoed op zich.

Provast richt zich op (her)ontwikkeling van binnenstedelijke projecten op het vlak van wonen, werken, winkelen en verblijven. Arno van der Voort is sinds 1997 aan het bedrijf verbonden als allround-ontwikkelaar van diverse complexe woon-, werk- en winkelprojecten. Met Arno van der Voort versterkt het bestuur de brede vertegenwoordiging van diverse typen leden vanuit commercieel vastgoed en woningmarkt.

Het bestuur van de NEPROM bestaat verder uit de volgende personen: Wienke Bodewes (voorzitter, Amvest), Bart van Breukelen (Synchroon), Ton Hillen (Heijmans), Rob de Jong (Leyten), Stefan Schuwer (Ymere) en Friso de Zeeuw (Bouwfonds).