Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/neprom-bestuur/bart-van-breukelen.jpg
Nieuws
3 december 2015
Bart van Breukelen nieuwe voorzitter NEPROM
Bart van Breukelen (directievoorzitter Synchroon) is met ingang van 1 januari 2016 de nieuwe voorzitter van de NEPROM, de vereniging van professionele projectontwikkelaars.

Bart van Breukelen (directievoorzitter Synchroon) is met ingang van 1 januari 2016 de nieuwe voorzitter van de NEPROM, de vereniging van professionele projectontwikkelaars. De ledenvergadering stemde op 2 december 2015 unaniem in met zijn voordracht door het bestuur.

Bart van Breukelen maakt reeds deel uit van het NEPROM-bestuur en hij wordt opvolger van Wienke Bodewes (Amvest) die de vereniging sinds 2009 leidt.

De nieuwe voorzitter kijkt uit naar zijn nieuwe uitdaging: “Gezamenlijk met onze leden werkt NEPROM in "De Nieuwe Opgave" aan een vernieuwende visie op het faciliteren van de groeiende woningvraag en de structurele aanpassingen in de winkelmarkt. Ik kijk er naar uit om hieraan verder te werken, alsmede aan andere doelen van onze vereniging, zoals de kwaliteit van de stedelijke ontwikkeling en eerlijk zaken doen. Voor mij persoonlijk zijn dit altijd belangrijke drijfveren geweest in het vak van projectontwikkeling”, aldus Bart van Breukelen.

Bart van Breukelen is directievoorzitter van Synchroon, een projectontwikkelaar met meer dan 75 jaar ervaring in het ontwikkelen van woning- en winkelprojecten, gevestigd in Zoetermeer. Het bedrijf is een dochteronderneming van TBI-holdings uit Rotterdam.

Het bestuur van de NEPROM bestaat verder uit de volgende personen: Jan van Barneveld (De Alliantie Ontwikkeling), Job Dura (Dura Vermeer Groep), Patrick Joosen (BPD), Jaco Meuwissen (3W real estate) en Arno van der Voort (Provast). Het voorzitterschap van de NEPROM is een parttime onbezoldigde functie.


Wilt u het NEPROM-nieuws via e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de tweewekelijkse NEPROM Update.

Tags