Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
23 februari 2023
Being toegetreden tot de NEPROM
De NEPROM verwelkomt Being als nieuw lid. Met deze ontwikkelaar versterkt de NEPROM haar ledennetwerk.

De NEPROM verwelkomt Being als nieuw lid.

Over Being
Als onderdeel van een nieuwe generatie ontwikkelaars realiseert Being duurzame gebieden die mensen helpen het beste uit zichzelf te halen. De ontwikkelaar is onder meer bekend van de BunkerToren in Eindhoven (een 100 meter hoge woontoren boven op een brutalistisch monument) en nhow Amsterdam RAI (het grootste nieuwbouwhotel van de Benelux). Tot de lopende projecten behoren onder andere Mediavaert (het houthybride nieuwe hoofdkantoor van DPG Media Nederland), VDMA (een levendige stedelijke hub met woningen, kantoren, openbare ruimte mét stadsbos in Eindhoven) en Koepel District Breda (een voormalig gevangeniscomplex dat transformeert tot toegankelijke plek voor wonen, werken, vrije tijd en cultuur). 

Jaap Grievink, directeur ontwikkeling, is enthousiast over het NEPROM-lidmaatschap: "We kijken er ontzettend naar uit om onze samenwerking met gelijkgestemde professionals te versterken en onderling kennis en expertise uit te wisselen. De toetreding tot NEPROM weerspiegelt onze groei, professionalisering en integriteit als bedrijf. Het lidmaatschap sluit naadloos aan bij ons doel om positieve impact te creëren en de vastgoedmarkt te inspireren tot een duurzamere manier van werken. We hopen een waardevolle bijdrage te kunnen leveren in de oplossing van de opgaven waar de vastgoedsector momenteel voor staat."

Over het NEPROM-lidmaatschap  
Het lidmaatschap van de NEPROM staat open voor ontwikkelaars die op professionele wijze de opdrachtgeversrol vervullen bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, die van onbesproken gedrag zijn en die de NEPROM-gedragscode actief naleven. 

Over de NEPROM 
De NEPROM (Vereniging van Nederlandse Projectontwikkeling Maatschappijen) is de vereniging van professionele projectontwikkelaars. De belangrijkste doelstelling van de NEPROM is het bevorderen van de samenwerking tussen de overheid en ontwikkelaars bij de totstandkoming van vastgoedprojecten. De NEPROM is in 1974 opgericht. Meer informatie is te vinden op de website www.neprom.nlhttps://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/leden/Being.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/leden/Being.jpg

Tags