Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/KPCV.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/KPCV.jpg
Nieuws
2 november 2021
Bekijk het kennisportaal constructieve veiligheid
Het kennisportaal constructieve veiligheid is op zoek naar inbreng vanuit particuliere opdrachtgevers.

Om de borging van constructieve veiligheid in bouwprojecten te bevorderen, is het kennisportaal constructieve veiligheid (KPCV) opgericht. Op de website www.kpcv.nl worden constructieve risico's beschreven en hoe met borgingsacties deze risico's ondervangen kunnen worden.

Alle partijen in de keten nemen daarbij een bijzonder positie in. Tot nu toe is de inbreng vanuit de particuliere opdrachtgevers erg beperkt. KPCV zou graag in contact komen met partijen uit dat segment. Op die manier kan ook de kennis van die partijen worden meegenomen. Interesse? Neem contact op via info@kpcv.nl.

Meer informatie
Meer informatie vind je in bijgaande folder of op voornoemde website. Vragen, opmerkingen of eventuele aanvullingen kun je richten aan info@kpcv.nl

NEPROM
Aan de opdrachtgeverskant, draagt de NEPROM dit belangrijke initiatief een warm hart toe. Onder andere via de gedragscode constructieve veiligheid en deelname aan de Raad van Toezicht van het constructeursregister, is de NEPROM betrokken bij het onderwerp constructieve veiligheid. 

 


Tags