Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
22 maart 2018
Bewust Nieuwbouw op Woonbeurs Rotterdam
Komende zaterdag en zondag staat Bewust Nieuwbouw op de Woonbeurs Rotterdam + Regio. Het doel: huurders en kopers enthousiasmeren voor nieuwbouw, en ze goed informeren.

Komende zaterdag en zondag staat Bewust Nieuwbouw op de Woonbeurs Rotterdam + Regio. Het platform is opgezet door de NEPROM om toekomstige huurders en kopers te enthousiasmeren voor nieuwbouw en ze goed te informeren. Op de beurs gaat het team van Bewust Nieuwbouw bezoekers attenderen op de site en consumenten werven voor de maandelijkse nieuwsbrief. De organisator van de beurs verwacht minimaal 9.000 bezoekers.

Onderzoek heeft uitgewezen dat een kwart van de mensen die op zoek zijn naar een nieuw huis voor bestaande bouw gaan, ongeveer 15 procent wil beslist een nieuwe woning en maar liefst 60 procent maakt het niet uit. Bewust Nieuwbouw wil twijfelaars over de streep trekken. De site staat vol relevante informatie voor toekomstige kopers en huurders van een nieuwbouwhuis. Informatie over de voordelen van nieuwbouw en onderwerpen die te maken hebben met financiën, energiezuinig wonen, garantieregelingen en trends in nieuwbouw. Recent besteedde de website aandacht aan onderwerpen als: nieuwbouwhuis met/zonder gas, waar liggen kansen voor starters, bouwvertraging, woonwensen van senioren en compact wonen in de stad.

Het gaat om hoogwaardige en betrouwbare informatie over actualiteiten, algemene onderwerpen en ervaringsverhalen van consumenten. Onderwerpen die ontwikkelaars, bouwers, beleggers en andere partijen kunnen gebruiken in de communicatie richting klanten. Nieuwsberichten kunnen bijvoorbeeld geplaatst worden op projectsites.

Het bereik van de site Bewust Nieuwbouw is enorm toegenomen sinds de start in november 2014. Vooral in het afgelopen jaar heeft de site veel nieuwe bezoekers naar zich toe weten te trekken. Het gaat om vele honderden bezoekers per dag. Ook het aantal volgers op facebook steeg enorm: in december 2016 waren er 930 volgers tegen ruim 2600 nu. Consumenten reageren op berichten en delen die met anderen. Het aantal aanmeldingen voor de consumenten nieuwsbrief steeg in ruim een jaar van 2800 naar ongeveer 6000 en er komen zeker nieuwe aanmeldingen bij komende zaterdag en zondag tijdens de Woonbeurs Rotterdam + Regio.

Ook NEPROM-leden onder de deelnemers
Onder de deelnemers op de Woonbeurs Rotterdam + Regio zijn ook projecten van leden van de NEPROM te vinden zoals BABEL, De Zalmhaven, De Raedt en de Fenixlofts.

De beurs vindt plaats op zaterdag 24 en zondag 25 maart van 12.00 tot 17.00 uur in het WTC in Rotterdam aan de Coolsingel. Toegang is gratis.

Vragen of suggesties voor Bewust Nieuwbouw? Een idee voor een trendverhaal? Neem contact op met de reactie van Bewust Nieuwbouw: w.braanker@neprom.nl.

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/events/Bewust-nieuw286.png

Tags