Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
22 november 2013
Bianca Seekles vastgoedvrouw van het jaar
Bianca Seekles, directeur Identiteit & Vernieuwing ERA Contour, is donderdag tijdens de najaarsbijeenkomst van DWIRE uitgeroepen tot Vastgoedvrouw van het jaar 2013.

Bianca Seekles, directeur Identiteit & Vernieuwing ERA Contour, is donderdag tijdens de najaarsbijeenkomst van DWIRE uitgeroepen tot Vastgoedvrouw van het jaar 2013. Zij ontving de prijs in de vorm van een architectuurfoto uit handen van juryvoorzitter Sylvia Pijnenborg, directeur Bouwingebouw, directeur Boei/Kerk en klooster en vastgoedvrouw 2012.

De jury selecteerde uit alle inzendingen een shortlist van vier kandidaten. Naast Bianca Seekles waren genomineerd Monique Maarsen (algemeen directeur Maarsen Groep), Petra Rutten (directeur Maatschappelijke Ontwikkeling Heijmans Vastgoed) en Hedy van den Berk (bestuurder woningcorporatie Havensteder).

Op grond van een stemming onder ruim 500 vastgoedprofessionals en op basis van een aantal criteria als leiderschap, visie en organisatietalent, koos de jury uiteindelijk voor Bianca Seekles als winnaar. Zij kreeg meer dan de helft van de stemmen.

De jury roemde Seekles vanwege het feit dat zij aan de wieg stond van het succesvolle en vernieuwende concept: de consument als co-producent, waardoor de koper zijn eigen woning kan samenstellen. Het concept geeft de koper de mogelijkheid niet alleen zijn eigen woning samen te stellen, maar deze ook in te richten aan de hand van leefstijlen en in een zeer korte bouwtijd.'

Bianca Seekles is lid van de Commissie Woningmarkt van de NEPROM en ze is daarnaast ook als docent verbonden aan de NEPROM Masterclass Conceptontwikkeling. De NEPROM feliciteert Bianca van harte met deze bijzondere prijs.  

https://intern.neprom.nl/opleidingen/Afbeeldingen/bianca-seekles.jpg

Tags