Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
7 juli 2016
Bijeenkomst ladder voor duurzame verstedelijking
Op vrijdag 15 juli van 10:00 tot 12:00 bespreekt Jacqueline Vrolijk van het Ministerie van I & M de voorgenomen wijzigingen in de ladder met NEPROM-leden.

Eindelijk…Het gaat er toch van komen. De ladder voor duurzame verstedelijking wordt aangepast, als het aan de Minister ligt. De NEPROM heeft hier, samen met anderen, lang op aangedrongen.

De Minister heeft de ladder voor duurzame verstedelijking naar aanleiding van diverse geluiden uit het veld nog eens goed tegen het licht gehouden. Zij heeft recent een alternatief voorstel naar de Tweede Kamer gestuurd en ter consultatie gelegd. De NEPROM heeft een positieve reactie gegeven op de 'nieuwe ladder'. Die kunt u hier lezen.

Bijeenkomst op vrijdag 15 juli
Jacqueline Vrolijk van het Ministerie van I & M komt op vrijdag 15 juli tussen 10.00 en 12.00 uur langs bij de NEPROM in Voorburg, om tijdens een bijeenkomst over de ladder de voorgenomen wijzigingen toe te lichten en te bespreken. Een aantal andere brancheorganisaties, overheden en hoogleraar Friso de Zeeuw zijn daarbij aanwezig.

Wilt u op 15 juli bij deze bijeenkomst aanwezig zijn? Neem dan contact op met Nicolette Zandvliet (070-337 0335).

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/overig/ladder-restyled.jpg

Tags