Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
27 september 2017
Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen toegetreden tot NEPROM
Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen B.V. is een van de succesvolste grote bouwers van de afgelopen jaren. Gespecialiseerd in binnenstedelijk bouwen aan grote en kleine, vaak ingewikkelde projecten.

De NEPROM, vereniging van projectontwikkelaars, verwelkomt Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen B.V. als nieuw lid. Met deze ontwikkelende aannemer uit Warmenhuizen versterkt de NEPROM haar ledennetwerk. De passie voor, en het professioneel beoefenen van het vak projectontwikkeling is wat de leden van de NEPROM bindt.

Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen B.V. is een van de succesvolste grote bouwers van de afgelopen jaren. Ze zijn gespecialiseerd in binnenstedelijk bouwen aan grote en kleine, vaak ingewikkelde projecten. Het bouwbedrijf bouwt, ontwikkelt, renoveert, restaureert en onderhoudt projecten in de regio’s Alkmaar, Haarlem en Amsterdam en omgeving. De Nijs is bekend van onder meer grote Amsterdamse projecten als het EYE-filminstituut, verbouwingen bij de Hermitage en de Hallen en de ontwikkeling van Pontsteiger.

De NEPROM vernieuwt
Het lidmaatschap van de vereniging staat open voor ontwikkelaars die op professionele wijze de opdrachtgeversrol vervullen bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, die van onbesproken gedrag zijn en die de NEPROM-gedragscode actief naleven. Voorheen had de NEPROM de naam de vereniging van de grote ontwikkelaars te zijn, maar de vereniging verandert en heeft het lidmaatschap ook opengesteld voor een nieuwe generatie professionele projectontwikkelaars, waarbij ook de contributiestructuur is aangepast. 

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/logos/DeNijs286.jpg, https://www.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/logos/DeNijs286.jpg

Tags