Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
11 februari 2015
Breng jouw vernieuwing verder in een DVDP co-creatie sessie
Tijdens de Dag van de Projectontwikkeling 2015 zijn er workshopsessies, korte lezingen en een 'expeditie', maar ook co-creatie sessies.
Tijdens de Dag van de Projectontwikkeling kunnen bezoekers hun eigen middagprogramma samenstellen. Zo zijn er onder meer workshopsessies, korte lezingen, een Expeditie naar het GZG-terrein, maar ook co-creatiesessies. Deze laatste sessies zijn nieuw op de DVDP en bieden de kans om echt samen te werken aan concrete vernieuwingen!

Wie herkent het niet. Je hebt een vernieuwend idee, plan, concept of een bepaalde aanpak voor een project waar je best tevreden over bent. Je hebt nog wel wat vragen en je wil jouw aanpak graag een stap verder brengen. Door je idee voor te leggen aan anderen bijvoorbeeld, om te horen wat zij ervan vinden. Niet om het te laten afserveren maar om het nog beter te maken! Op de DVDP bieden we je in co-creatie sessies van 30 minuten dé kans je vernieuwing samen met vakgenoten te verbeteren.

Benut de expertise van vakgenoten
Hoe zien die sessies er uit? In een pitch van 5 minuten leg je je idee, concept of stelling voor aan een groep van maximaal 10 DVDP-bezoekers die op jouw vraagstuk zijn afgekomen, mogelijk omdat ze het herkennen uit hun eigen praktijk of nieuwsgierig zijn naar het idee.

Na deze aftrap ga je als pitcher in gesprek met de aanwezige gasten. In een losse setting met 10 stoelen en een aantal whiteboards worden de suggesties, aanvullende ideeën en oplossingen door de pitcher opgetekend. De laatste 5 minuten worden gebruikt voor een wrap up waarin de oogst van de sessie wordt opgehaald door de pitcher.

Wil jij een idee pitchen?
Wil jij als pitcher de expertise van je vakgenoten op de DVDP benutten in een co-creatie sessie? Laat het ons dan weten. Wij ontvangen graag je voorstel met een omschrijving van je vernieuwing, vraagstuk, idee of pitch in maximaal 250 woorden. Deze kun je per email sturen aan Paul Splinter: p.splinter@neprom.nl.

Inzendingen zien we graag zo snel mogelijk, maar uiterlijk voor 3 maart, tegemoet. Uit de inzendingen kiest de NEPROM welke pitches een plek krijgen in een van de co-creatie sessies. Word je geselecteerd, dan betaal je voor deelname aan de DVDP het gereduceerde tarief van € 95,- (excl. BTW). De eerste co-creatie sessie maken wij alvast bekend:

Co-creatie sessie: Crowdfunding voor vastgoed
Bouwaandeel biedt ontwikkelaars en beleggers de mogelijkheid om financiering voor hun projecten te verwerven via crowdfunding. De ondernemers van deze start-up pitchen hun nieuwe initiatief en leggen deelnemers aan de DVDP gericht een aantal vragen voor om hun product verder te brengen. Alvast meer weten? Kijk dan op de website van Bouwaandeel.
https://intern.neprom.nl/dvdp2015/nieuwsafbeeldingen/co-creatie.jpg

Tags