Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
27 februari 2019
BUN Projectontwikkeling treedt toe tot de NEPROM
De NEPROM verwelkomt BUN Projectontwikkeling als nieuw lid. BUN is in de afgelopen jaren in rap tempo uitgegroeid van supermarktbedrijf tot multidisciplinaire onderneming.

De NEPROM verwelkomt BUN Projectontwikkeling als nieuw lid. Met BUN Projectontwikkeling versterkt de NEPROM haar ledennetwerk. De passie voor en het op professionele wijze vervullen van de opdrachtgeversrol bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, is wat de leden van de NEPROM bindt.

Over BUN projectontwikkeling
BUN is in de afgelopen jaren in rap tempo uitgegroeid van een supermarktbedrijf tot de multidisciplinaire onderneming die het nu is. BUN richt zich op de exploitatie van supermarkten, projectontwikkeling en het beleggen en renoveren van vastgoed. BUN staat voor kwaliteit, stelt de klant centraal en gaat altijd voor de lange termijn. BUN heeft grote expertise op het gebied van retailontwikkeling en multifunctionele projecten (wonen/winkelen). De kracht is dat de projecten integraal worden ontwikkeld.

Het NEPROM lidmaatschap
“De NEPROM staat voor kwaliteit en integriteit en we zijn trots dat we nu deel uitmaken van deze mooie vereniging. Voor ons betekent het lidmaatschap naast een versterking van ons netwerk vooral ook een erkenning van onze professionaliteit,” aldus Jan Bun.

De NEPROM groeit
Het lidmaatschap van de NEPROM staat open voor ontwikkelaars die op professionele wijze de opdrachtgeversrol vervullen bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, die van onbesproken gedrag zijn en die de NEPROM-gedragscode actief naleven. De belangstelling voor het NEPROM-lidmaatschap is in het afgelopen jaar sterk toegenomen en is continu aan het vernieuwen.

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/projecten/BUN-supermarkt.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/projecten/BUN-supermarkt.jpg

Tags