Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
20 juni 2013
Campagne BouwNouOp.nl gestart
De publiekscampagne BouwNouOp.nl is gestart. De initiatiefnemers van de actie bieden vandaag een open brief aan regering en parlement aan met een ludieke actie op het Plein in Den Haag.
De publiekscampagne BouwNouOp.nl is vandaag van start gegaan. De initiatiefnemers van de actie bieden vandaag een open brief aan regering en parlement aan met een ludieke actie op het Plein in Den Haag. Minister Blok neemt de brief namens de regering in ontvangst. In de brief wordt het kabinet opgeroepen in actie te komen.

De bouwsector is één van de belangrijkste motoren van de economie. Maar er zijn wel adequate maatregelen nodig om de motor weer aan de praat te krijgen. Dat is de kernboodschap van de pittig getoonzette publiekscampagne, die te volgen is via de website bouwnouop.nl en ook via twitter, radiospots en advertenties in landelijke ochtendbladen.

De campagne is een initiatief van Aedes, AFNL, BFBN Betonproducten, CNV Vakmensen, FNV Bouw, KNB-Bouwkeramiek, NOA, NVB-bouw, NVTB, OnderhoudNL en Woningborg.
https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/events/bouw-nou-op.jpg

Tags