Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
21 februari 2018
CBRE Global Investors toegetreden tot NEPROM
"De NEPROM vervult een belangrijke rol in de continue professionalisering van de Nederlandse vastgoed ontwikkelingsmarkt, waar wij, als vastgoedvermogensbeheerder veel waarde aan hechten."

De NEPROM verwelkomt CBRE Global Investors als nieuw lid. Met deze vastgoedvermogensbeheerder versterkt de NEPROM haar ledennetwerk. De passie voor en het op professionele wijze vervullen van de opdrachtgeversrol bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, is wat de leden van de NEPROM bindt.

CBRE Global Investors (CBRE GI) is een toonaangevende, wereldwijde, vastgoed vermogensbeheerder met € 86 miljard (per 31 december 2017) aan vermogen onder beheer. De organisatie beheert investeringsprogramma’s over het gehele risico/rendement spectrum voor beleggers wereldwijd. Voor de Nederlandse markt, met € 6,0 miljard (per 31 december 2017) aan vermogen onder beheer, wordt een drietal sectorale vastgoedfondsen aangeboden aan institutionele beleggers; het CBRE Dutch Office Fund, het CBRE Dutch Residential Fund en het CBRE Dutch Retail Fund. Dit zijn volwassen investeringsprogramma’s met een langdurig en solide track record. Daarnaast managed CBRE GI complexen in Nederland voor enkele Europese vastgoedfondsen en seperate accounts. 

Paul Oremus, Country Manager Nederland CBRE Global Investors: “De NEPROM vervult een belangrijke rol in de continue professionalisering van de Nederlandse vastgoed ontwikkelingsmarkt, waar wij, als vastgoedvermogensbeheerder veel waarde aan hechten. Naast haar rol als facilitator tussen overheid en projectontwikkelaars, biedt zij ook een goed netwerk om kennis te delen en te ontwikkelen, waarbij de NEPROM standaarden creëert die overgenomen worden door de gehele Nederlandse ontwikkelingsmarkt.”

De NEPROM groeit
Het lidmaatschap van de NEPROM staat open voor ontwikkelaars die op professionele wijze de opdrachtgeversrol vervullen bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, die van onbesproken gedrag zijn en die de NEPROM-gedragscode actief naleven. De belangstelling voor het NEPROM-lidmaatschap is in het afgelopen jaar sterk toegenomen. In 2017 heeft de vereniging het jaar afgesloten met negen nieuwe leden. CBRE is alweer het derde nieuwe lid in 2018.

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/logos/cbre286.png, https://www.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/logos/cbre286.png

Tags