Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
21 oktober 2014
Concept Circle 2 december op bezoek bij Desso
Op dinsdag 2 december gaat de NEPROM Concept Circle op bezoek bij tapijtbedrijf Desso in Waalwijk. Bij Desso staat duurzame innovatie centraal.
Op dinsdag 2 december gaat de NEPROM Concept Circle op bezoek bij tapijtbedrijf Desso in Waalwijk. Tijdens de Concept Circle bijeenkomsten kijken we met innovatieve vastgoedprofessionals hoe we kunnen aansluiten op nieuwe trends en vernieuwingen. We kijken daarbij ook naar andere sectoren. Bij Desso staat duurzame innovatie centraal.
 
Tijdens de Dag van de Projectontwikkeling op 23 mei deelde Desso’s CEO Alexander Collot d'Escury in een voor velen inspirerende keynote speech zijn visie op ondernemerschap en duurzame innovatie. Met de bijeenkomst op 2 december gaan we nog een stap verder en nemen we een kijkje in de keuken van het bedrijf in Waalwijk.

Rob Kragt (marketing manager Nederland) neemt ons op interactieve wijze mee in Desso’s wereld van duurzame innovatie. Met Bas van de Griendt (Bouwfonds Ontwikkeling / hoofddocent van de NEPROM Masterclass Duurzaamheid) en Andre van der Zalm (Puzzled Innovation) leggen we de link naar onze praktijk van vastgoed- en gebiedsontwikkeling. Welke lessen kunnen wij leren en welke kansen biedt duurzame innovatie ons?

Ook op zoek naar inspiratie voor vernieuwing? Meld je dan snel aan. Het aantal plaatsen is beperkt tot 35 deelnemers.

Meer informatie en aanmelden
https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/overig/desso-waalwijk.jpg

Tags