Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
31 oktober 2013
Concept Circle 3 december 'Op zoek naar belevingskracht'
De derde bijeenkomst van de Concept Circle, het netwerk voor innovatieve vastgoedprofessionals, vindt plaats op 3 december in Den Haag.

De derde bijeenkomst van de Concept Circle, het netwerk voor innovatieve vastgoedprofessionals, vindt plaats op dinsdag 3 december van 15.00-19.00 uur in het onlangs herontwikkelde New Babylon te Den Haag.

Waar we tijdens de eerste twee Concept Circle bijeenkomsten op zoek gingen naar ‘innovatiekracht’ en ‘transformatiekracht’ is het thema op 3 december ‘Op zoek naar belevingskracht’. Dit doen we met boeiende gastsprekers: Kassandra Dommisse-Reebergen en Maarten van Nispen van Stage Entertainment – Joop van den Ende Theaterproducties, Miranda Ter Horst - Lantink, eigenaar van ML Design en Manager Design bij New Babylon en retaildeskundige Rick Zijderveld van de gemeente Den Haag.

Het succes van locatieontwikkelingen hangt meer en meer af van de aantrekkelijkheid van gebieden. Of het nu gaat om wonen, werken, winkelen of recreëren, alles lijkt te draaien om plekken waar mensen elkaar kunnen ontmoeten in een aantrekkelijke omgeving. Zeker nu contacten steeds vaker online en via sociale media plaatsvinden blijft de behoefte naar fysieke ontmoetingsplekken groot. Wel worden aan deze plekken andere eisen gesteld dan voorheen. Het gebruik van deze ruimtes verandert waarbij beleving een steeds belangrijkere rol speelt.

Voor vastgoed- en locatieontwikkelaars is het de uitdaging om invulling te geven aan beleving als belangrijke waarde voor gebruikers. Waar is de gebruiker naar op zoek en hoe kun je gebruikers verrassen? Tijdens deze Concept Circle gaan we op zoek naar de kracht van beleving en de manier waarop we daar als vastgoedprofessionals invulling aan kunnen geven. We gaan daarvoor deze keer naar Den Haag, waar we met direct betrokkenen van binnen en buiten de vastgoedwereld diverse belevingsconcepten onder de loep nemen.

Praktische informatie
Programma: download het volledige programma (pdf)
Datum: dinsdag 3 december 15.00-19.00 uur
Plaats: New Babylon, Anna van Buerenplein 6, Den Haag (New Babylon bevindt zich naast Den Haag Centraal Station)
Kosten: de deelnamekosten aan deze netwerkbijeenkomst bedragen € 75,- per persoon (excl. btw). Voor oud-deelnemers aan de Leergang Projectontwikkeling (LPO), de Masterclass Conceptontwikkeling (MCCO) en de Masterclass Duurzaam Ontwikkelen (MCDO) bedragen de deelnamekosten € 40,- per persoon (excl. btw). De kosten zijn inclusief koffie/thee en borrel.

Aanmelden

Aanmelden kan door een email te sturen aan Renske Wiese o.v.v. 'Aanmelding Concept Circle 3 december' met je gegevens: naam, functie, contactgegevens en indien van toepassing naam en jaartal van de gevolgde NEPROM-opleiding.

Kosteloos annuleren is mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de bijeenkomst. Bij annulering na deze periode is het totale deelnamegeld verschuldigd. 

Exclusieve rondwandeling 
Combineer de bijeenkomst op 3 december met de rondwandeling ‘Op zoek naar belevingskracht in de Haagse binnenstad’. Op 21 november werd Den Haag verkozen tot beste binnenstad van Nederland!
 
Ben je benieuwd hoe de gemeente Den Haag en ondernemers werken aan een aantrekkelijke binnenstad en wil je dit met eigen ogen zien? Dan bieden we je op 3 december de kans. Voorafgaand aan de bijeenkomst gaan we met Rick Zijderveld van de gemeente Den Haag op pad en doen we verschillende gebieden en projecten aan, waaronder het Hofkwartier, Chinatown, De Haagse Passage, Amadeus en het Pleinkwartier. Onderweg ontmoeten we diverse ondernemers en horen van hun ervaringen.

Het vertrek is om 13.00 uur vanaf New Babylon (naast Den Haag CS). Om 15.00 uur zijn we terug voor de start van de bijeenkomst. Voor deelname aan het bezoek worden geen extra kosten gerekend. Het aantal deelnemers is echter beperkt tot maximaal 20 personen en exclusief voor deelnemers aan de Concept Circle bijeenkomst. Reserveer dus snel een plek. Mocht je hieraan willen deelnemen dan kun je dit aangeven in je aanmelding.

Eerdere bijeenkomsten van de NEPROM Concept Circle waren ‘Op zoek naar innovatiekracht’ (18 maart in Utrecht) en ‘Op zoek naar transformatiekracht’ (18 juni in Amsterdam). Deze bijeenkomsten werden al bezocht door zo’n 120 enthousiaste professionals. Graag ontmoeten we ook jou op 3 december!

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/overig/netwerken.jpg

Tags