Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/1931-286.jpg
Nieuws
11 december 2014
Dag van de Projectontwikkeling 2015 – Maak het met mensen!
Op donderdag 23 april 2015 organiseert de NEPROM, samen met diverse partners, de vierde editie van de DVDP in Den Bosch.
Op donderdag 23 april 2015 organiseert de NEPROM, samen met diverse partners, de vierde editie van de Dag van de Projectontwikkeling (DVDP) in Den Bosch.

De DVDP is hét jaarlijkse kennistrefpunt voor vastgoed-professionals die project- en gebiedsontwikkeling tot een duurzaam succes willen maken. Het thema voor 2015 is: ‘Maak het met mensen!’. Het programma zal opnieuw bol staan van trends, innovaties en nieuwe ontwikkelingen. Ook de winnaar van de NEPROM-prijs voor locatieontwikkeling 2015 wordt er bekend gemaakt.

Maak het met mensen! Ja, natuurlijk doen we dat. De woorden 'eindgebruiker' en 'consument' werden de afgelopen jaren volop gebruikt in ons vak. Tijdens de DVDP staan deze mensen centraal. Hoe wonen, werken, winkelen en recreëren zij anno 2015 en hoe willen zij dat in de nabije toekomst doen? En hoe kunnen wij als professionals die wensen en behoeften faciliteren? Het maken van steden en dorpen is mensenwerk. Dat vraagt om vakmanschap en goede samenwerking.

Tijdens de DVDP kijken we naar trends en ontwikkelingen op het gebied van wonen, werken, winkelen en recreëren. We geven de bühne aan de vernieuwende oplossingen die passen bij de vraag naar ruimte van vandaag en morgen. We nodigen professionals uit die zich op innovatieve wijze, in nieuwe allianties, bezighouden met de inrichting en ontwikkeling van onze steden en dorpen. 

Maar ook laten we professionals uit andere sectoren aan het woord. Over hoe zij hun diensten en producten voor en met mensen maken. Ter inspiratie én voor een brede blik. Want om het voor de eindgebruiker nog beter te doen moeten we blijven leren, kijken en luisteren. Wij hopen dat jij er ook bij bent!

Het programma voor de DVDP is in de maak. Maar ook dat maken we 'met mensen'. We werken aan een gevarieerd en interactief programma met ruimte voor inspiratiesessies, workshops, co-creatiesessies, debat en masterclasses. Heb jij vernieuwende ideeën en suggesties voor het DVDP-programma? Dan horen we graag van je. Neem contact op met Paul Splinter (070 - 337 0337).

Hou voor nieuws over de DVDP de website in de gaten: www.dagvandeprojectontwikkeling.nl